Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hello:)

normalnie zwariowany dzień dzisiaj:rolleyes:

o 3-ciej w nocy mieliśmy dostawę drewna do kominka - małża wujek jechał z za Lublina do Poznania i po drodze zahaczył o nas - dostaliśmy gratis przyczepkę drewna, pospałam 2 godzinki i z Zuz@nką pojechałyśmy na Bronisze - ozdoby choinkowe na bank tam kupię ....

reszta później bo Zu muszę do łóżka zagonić :yes:

doberek:)

padłam z razem z Zu w ubraniu :o spałyśmy prawie do 9-tej a wcale się nie czuję jako wyspana...

Bronisze - tak to wielki rynek handlu - warzywa, owoce, kwiaty, antyki i różne pierdoły;) ja myślałam, że tam tylko hurtowo a tam częściowo i detalicznie można kupować:yes:

Zuza wie, bo to przy niej było ale wczoraj zadzwonili do mnie,że bym się zgłosiła do lekarza w związku z wynikami mojej cytologii - idę do lekarza dopiero w środę...nie wiem czy mi wyniki badań oddadzą wcześniej..... jakoś chyba nie chcę ich widzieć:(

Aga ja tez trzymam kciuki i nie matw się . Badać sie trzeba. skąd wiesz , co oni chcą? może tylko od razu lekarz przeczyta ci wynik. bo laborantki nie chcą . ja tez miałam jakies bazgroły na cytologii, jak ja od razu do lekarza . i tylko stan zapalny. a co sie opisali. pisz od razu co jak.

Aga ja tez trzymam kciuki i nie matw się . Badać sie trzeba. skąd wiesz , co oni chcą? może tylko od razu lekarz przeczyta ci wynik. bo laborantki nie chcą . ja tez miałam jakies bazgroły na cytologii, jak ja od razu do lekarza . i tylko stan zapalny. a co sie opisali. pisz od razu co jak.

Monika do lekarza idę dopiero w środę i do tej pory nie mam zamiaru o tym myśleć - powiedzieli, że mam się zapisać na wizytę - ja się w miarę regularnie badam, chociaż jak teraz poszukałam wyniki to na ostatniej cytologii byłam w 2009r ale wyszła gr2 to się nie przejmowałam... teraz mam lekką schizę bo moja mama niedawno miała rakowe przejścia i to właśnie z kobiecymi sprawami...

Dziewczyny dzięki za kciuki - na bank dobrze będzie:)