Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AGA A TAK W OGÓLE LISTWY WSZYSTKIE JUŻ MACIE??? I CO TAM U CIEBIE?

piszę już ostatkiem sił. umęczona już jestem. wąśy po złuszczaniu prawie zeszły. dziś wyszłam z domu. a tak jak Zombi byłam przez 2 dni. UVA UVB szkodliwe. bałam się nawet z filtrami wychodzić. siedzenie w domu jest męczące.buziaki:sleep:

Doberek:)

wczoraj miałam awarię netu - ale i tak prawi cały ostatnie dwa dni spędziliśmy w ogrodzie:yes: sprzątaliśmy, zabezpieczaliśmy i paliliśmy - nawet choinka z zeszłego roku się znalazła:D

Monika listwy są ale oczywiście nie zaakrylowane - poczekam sobie chyba do następnego urlopu małża tzn. w grudniu:o

Toficzku dzięki:hug:

muszę do końca tygodnia zdecydować jakie w końcu mają byc te schody - mój ostatni pomysł to bielony dąb lub jesion?

tak wygląda mój hol

http://i56.tinypic.com/xp0b4z.jpg

Moze tak... znaczy ja wiem, że każde schody się kurzą, zwłaszcza jak ruszyło ogrzewanie podłogowe i nie ma się co czarować, że jest inaczej. Tylko ja jak po sobcie nie wezme i nie zrobie porządków w środe to mam syf, że wstyd ;)

Byłam, a coooo ? ;)

Wsadzaj Zu w narciochy, już będzie szaleć. Ja swoją dwuipółlatkę też zamierzam w te ferie puścić :yes:

No to jak nie palisander, to dąb bielony, jak stół :yes:

mam zamiar - zobaczymy co na to Zu;)

dylemat jest taki, że jesion można prawie do białości a dąb wybiela się trudniej - mam w domu kawałek blatu dębowego to popróbuje co mi do tych moich szarych podstopnic podpasuje:rolleyes:

bo zastanawiam się czy na ferie z dzieciami tam nie pojechać?

Starszy to będzie miał narty ale nie wiem czu Zu da radę - więc musi miec atrakcje w hotelu - jest tam cos dla takich maluchów:rolleyes:

Jest świetny basen dla dzieci ze zjeżdzalniami, mostkami , basenem z falą, jest sauna parowa dla dzieci, są kręgle - które moim chłopakom bardzo się spodobały i bilard - który średnio polubili. Jest sala zabaw - moi się tam ciut nudzili bo zabawki raczej dla młodszych dzieci. Jest zewnętrzny plac zabaw, ale zimą to tak średnio.. jest tez tor do golfa, ale też na zewnątrz.

Generalnie ich strona wiele pokazuje. Pokoje są w porządku, baza basenowa lepsza niz w Pogorzelicy.