Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość justyna_m

powinnaś zmienić klimat ... przyjechać nad morze Zu od razu poprawi się zdrówko

Justyś wiesz, że masz rację bo tak naprawdę to dopiero pierwszy raz ma taki mocny katar, poprzedni po trzech dniach przeszedł :D

ale siedziałam z dzieciakami bite 3 miechy nad morzem :lol: :lol:

to dawaj nad morze :D

mam nadzieję, że Twój letni przyjazd aktualny :D

Biedna Zu :cry:

Moja gdy była malutka w czasie kataru dusiła się bo nie potrafiła łapać powietrza ustami :-? Siadałam wysoko w łóżku, kładłam ją na swoich piersiach a ona tak ..pionowo" spała. Katar nie zatykał jej wtedy tak noska - i jak się wybudzała mówiłam: otwórz buzię, oddychaj przez buzię :roll:

pasie podłóż pod nogi łóżeczka od strony głowy Zu po 2-3 książki. Dzięki temu będzie głowę miała wyżej i nie będzie się tak bardzo dusić katarkiem. Ja tak robię i pomaga. dodatkowo daję 2-3 krople Olbasu na ochraniacz łóżeczka - mentol pomaga udrożnić nosek. Tylko nie dawaj więcej, bo jest bardzo mocny.

powinnaś zmienić klimat ... przyjechać nad morze Zu od razu poprawi się zdrówko

Justyś wiesz, że masz rację bo tak naprawdę to dopiero pierwszy raz ma taki mocny katar, poprzedni po trzech dniach przeszedł

ale siedziałam z dzieciakami bite 3 miechy nad morzem

to dawaj nad morze

mam nadzieję, że Twój letni przyjazd aktualny

a jak :lol:

a kto będzie ojcu pensjonat prowadził :lol:................. ja z dziećmi :wink: :D

Biedna Zu

Moja gdy była malutka w czasie kataru dusiła się bo nie potrafiła łapać powietrza ustami Siadałam wysoko w łóżku, kładłam ją na swoich piersiach a ona tak ..pionowo" spała. Katar nie zatykał jej wtedy tak noska - i jak się wybudzała mówiłam: otwórz buzię, oddychaj przez buzię

noooo my też tak wczoraj spałyśmy niestety :roll: , ale teraz wieczorem katar jakby trochę mniejszy, usnęła sama po 8 bo i nasivin nosek przetkał,

a łóżeczko już wczoraj podniosłam :roll:

Gość justyna_m

to ja pomogę

ja prowadze taki na 150 pokoi

u nas tylko 18 :roll: :lol: ale jest co robić, a najtrudniej to znaleźć ludzi do pracy, przez ostatnie 3 lata mieliśmy pracowników z okolic Warszawy :roll:

teraz ogólnie jest problem aby znaleźć pracowników

cieszę się, że przyjeżdżasz:)

teraz ogólnie jest problem aby znaleźć pracowników

cieszę się, że przyjeżdżasz:)

ja też :lol: :lol:

tylko jak ten przyjazd zgrać w czasie z budową, bo do wakacji, jak dobrze pójdzie stanie stan surowy, i albo się zrobi przestój na czas wakacji albo będę na odległość telefonicznie zarządzać.................moim mężem, który jak zwykle zostanie w warszawce w pracy :roll: i wtedy on będzie ciągnął budowę :o :roll: 8)

Sorry, że się wcinam ale tak Wasze pogaduchy o nadmorskim pobycie mnie na myśl chytry plan nasunęły. Nie wiem do czego wam pracownicy, ale tak sobie myślę, że mojej młodej przydały się bardzo pobyt nam morzem a jakby jeszcze za jakąś robotę się wzięła choć przez miesiąc to przyjemne, zdrowe i pożyteczne razem można by połączyć :roll:

Macie robotę nad morzem dla alergiczki w czasie wakacji :roll: :oops:

Sorry, że się wcinam ale tak Wasze pogaduchy o nadmorskim pobycie mnie na myśl chytry plan nasunęły. Nie wiem do czego wam pracownicy, ale tak sobie myślę, że mojej młodej przydały się bardzo pobyt nam morzem a jakby jeszcze za jakąś robotę się wzięła choć przez miesiąc to przyjemne, zdrowe i pożyteczne razem można by połączyć :roll:

Gosiek Ty to masz głowę kochana :) ...

Odpowiedz z cytatem

Sorry, że się wcinam ale tak Wasze pogaduchy o nadmorskim pobycie mnie na myśl chytry plan nasunęły. Nie wiem do czego wam pracownicy, ale tak sobie myślę, że mojej młodej przydały się bardzo pobyt nam morzem a jakby jeszcze za jakąś robotę się wzięła choć przez miesiąc to przyjemne, zdrowe i pożyteczne razem można by połączyć

Macie robotę nad morzem dla alergiczki w czasie wakacji

się zobaczy :D :lol: :p

u nas to głównie sprzątanie pokoi, więc nie wiem czy to takie dla alergika dobre bo kurz i detergenty :roll:

Gosiek Ty to masz głowę kochana :) ...

Bo ja wyrodna matka jestem :roll: Nie dość, że na wakacje nie wysyłam, to jeszcze roboty jej szukam :wink: 8)