Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dobra to teraz pytanie laika, do takiego showroomu to się wchodzi i można macać jak w sklepie czy o co chodzi ... jak się zbłaźniłam to zaraz wykasuje posta :p

nooo chyba tak;) ja tam jeszcze nie byłam ale pewnie to coś podobnego jak np. Glamstore tylko tak designersko się nazywa:D

a zresztą on zapraszają do showroomów 2 listopada

ja chyba mam plan - kupię jedno takie a jedno takie i umówię się, że któreś będę mogła wymienić :)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to niecierpliwie czekam na relacje bo jestem żywo zainteresowana. Może kiedyś rozszerzą kolorystykę ;). Kuszą mnie jeszcze czarne ale chyba M się zbuntuje że nam grobowiec nie dom stawiam :( ja to bym po wyborze tej kanapy teraz wszystko w mroku urządzała :rolleyes: (a moja mroczna bratnia dusza zniknęła z FM :( ).

Dobra to teraz pytanie laika, do takiego showroomu to się wchodzi i można macać jak w sklepie czy o co chodzi ... jak się zbłaźniłam to zaraz wykasuje posta :p

ja się w showroomie umowilam z panią ekspedientka na kawę :) jak jej powiedziałam, ze chce inspirowanego eamesa jako fotel do pracy to mnie zaprosiła, żebym sobie tam popracowala :) przyniosłam i przejrzalam na miejscu avanti i galę, a potem stwierdzilam, ze biorę (tak więc dodam, ze eamesik jako fotel do pracy bardzo tak (mam wersje z podlokietnikami, poddupnik muszę domówić), choć czasem jest mi na nim zimno w pupe. choć niskie osoby mogą nie dosiegac podłogi :))

dusienku, a Twoim zdaniem eams'y do jadalni to dobry pomysl?I jeszcze ten nietypowy material, z ktorego sa wykonane... Mezowi sie podobaja bardzo, bo maja oparcie i sa wygodne,nie sa takie oficjalne i nie siedzi sie w nich tak sztywno.

Pasienku, to czekam na feedback w kwestii krzesla i lamp:popcorn: TYCH lamp.Z TYCH Włoch:lol:

uważam ze do jadalni są idealne

co do dyndajacych nóg - przy biurku wiadomo jak się siedzi, a eamesik jest zaskakująco (dla mnie) głęboki. jak się wsune w fotel całkowicie, to akurat sięgam nogami do ziemi. mam 1.80, dlatego przypuszczam, ze niższa osoba mogłaby "wisieć" w powietrzu :)