Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I dobrze, że dali skierowanie do szpitala... lepiej dmuchać na zimne. Sprawdzą i wyleczą i wypuszczą :)

Jak Cię to pocieszy ja tez mam skierowanie do szpitala ... i się mu bacznie przyglądam. Z tym że ja wiem juz dokładnie na jaki zabieg. I pewnie pójde na feriach a najdalej na wakacjach.

Czymaj się :)

Dzięki Dziewczynki:) Kochane jesteście :hug:

szpital już zaklepany - idę tam jak tylko okres mi się skończy bo to ponoć najlepszy czas..... więc albo koniec przyszłego tygodnia albo początek następnego, muszę tylko książeczkę podbić w zakładzie pracy, niestety w związku z wynikami moja pani gin uprzedziła mnie o możliwej operacji....tylko co teraz z moim powrotem do pracy...

Dzięki Dziewczynki:) Kochane jesteście :hug:

szpital już zaklepany - idę tam jak tylko okres mi się skończy bo to ponoć najlepszy czas..... więc albo koniec przyszłego tygodnia albo początek następnego, muszę tylko książeczkę podbić w zakładzie pracy, niestety w związku z wynikami moja pani gin uprzedziła mnie o możliwej operacji....tylko co teraz z moim powrotem do pracy...

robota nie zając !!!!!!!!!!!!!!!!! nie ucieknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A jaki masz klimat w robocie? Generalnie ok? Jak Ci się z bezpośrednim przełożonym współpracowało? Jeśli firma ok, to ja bym chyba uprzedziła, że powrót może się przeciągnąć ze względu na zabieg w szpitalu...

Ell ja w państwówce - rotacja na maksa, chyba z moich bezpośrednich przełożonych to już nikogo nie ma, a zresztą i przenieśli ich w inne miejsce w Warszawie, jeżeli powiem to w kadrach bo tam chociaż kogoś znam;)

Pasiulka, mocno zaciskam kciuki - będzie na pewno dobrze :)

za to wczoraj zebrałam się w sobie i poszłam na cytologię - wyniki za 10 dni. A w przyszłym tygodniu idę przebadać tarczycę

ja właśnie przebadałam... i mam niedoczynność jak cholera :( nigdy wcześniej przynajmniej z tarczycą problemów nie miałam więc jestem zaskoczona