Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Monia ja mam napisane jak byk - GRUPA IIIB ASC-H a moja gin jest dodatkowo onkologiem więc chyba wie co czyta....

A ja mówię - spokojnie.

Poczekaj na wyniki histo

Gdyby tylko na podstawie wymazu dało się postawić diagnozę, nie robiloby się badań dodatkowych tylko od razu zabieg.

Tak czy inaczej - będzie dobrze

Wczesna diagnoza to podstawa

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja mówię - spokojnie.

Poczekaj na wyniki histo

Gdyby tylko na podstawie wymazu dało się postawić diagnozę, nie robiloby się badań dodatkowych tylko od razu zabieg.

Tak czy inaczej - będzie dobrze

Wczesna diagnoza to podstawa

wiem też mi to powiedziała i jeszcze, że jest to w 100% wyleczalne i była w sumie w szoku bo ja do tej pory zawsze cyto Igr, po urodzeniu Zu miałam tylko II, na początku tego roku wypatrzyli nadżerkę dostałam jakieś leczenie i po tym miałam się zgłosic na cyto - trochę przeciągnęłam. Monia ja nie panikuję ale wolę się nastawić na gorsze......... wiem, że musi być dobrze.

Edytowane przez pasie

Aga opowiem ci moja historię , jako 19 nastolatka zrobiłam sobie cytologię . WYNIK III GRUPA, KOMÓRKI PRZEDRAKOWE. JA W PŁACZ, MOJA PRZYSZŁ ATEŚCIOWA MNIE POCIESZAŁA, USPAKAJAŁA. kurcze miałam normalnie strasznego pietra. i co poszłam do lekarza, okazało się ,że to straszne zapalenie.... a co mało po pewnym czasie dopiero dowiedziałam sie ,że pomyli wyniki cytologii. to nie był moj:o :confused: i nikt nie kazał mi tego powtarzać. już dawno zrezygnowałam z tego Pana Ginekologa

Aga opowiem ci moja historię , jako 19 nastolatka zrobiłam sobie cytologię . WYNIK III GRUPA, KOMÓRKI PRZEDRAKOWE. JA W PŁACZ, MOJA PRZYSZŁ ATEŚCIOWA MNIE POCIESZAŁA, USPAKAJAŁA. kurcze miałam normalnie strasznego pietra. i co poszłam do lekarza, okazało się ,że to straszne zapalenie.... a co mało po pewnym czasie dopiero dowiedziałam sie ,że pomyli wyniki cytologii. to nie był moj:o :confused: i nikt nie kazał mi tego powtarzać. już dawno zrezygnowałam z tego Pana Ginekologa

Monisia ja też czasami mysle, że może to pomyłka - kurcze nie mam żadnych objawów, żeby jedna nadżerka od razu w komórki przedrakowe:o

na początku tego roku wypatrzyli nadżerkę dostałam jakieś leczenie i po tym miałam się zgłosic na cyto - trochę przeciągnęłam. Monia ja nie panikuję ale wolę się nastawić na gorsze......... wiem, że musi być dobrze.

Nie robiłam cytologii 2 lata. Nawet tego nie zauważyłam :confused:

Nie nastawiaj się*na nic. Najważniejsze, że poszłaś i wyszło teraz, a nie za rok

Dawno mnie tu nie było a tu takie smutne tematy, trzymam kciuki.

Jako, że się trochę stron cofnęłam to o eames coś skrobnę ponoć oryginały od inspirowanych różnią się zasadniczo tworzywem, a może z oparciami na szczyty stołu dla Pana i Pani :) a bez oparć na dłuższe boki?

Jako, że się trochę stron cofnęłam to o eames coś skrobnę ponoć oryginały od inspirowanych różnią się zasadniczo tworzywem, a może z oparciami na szczyty stołu dla Pana i Pani :) a bez oparć na dłuższe boki?

A ja ostatnio w czasie targów budowlanych na eamesach inspirowanych siedziałam i muszę*przyznać, że bardzo mi się podobały :yes:

Mąż stwierdził że solidne (a on podrób nie toleruje)

Tak Emolku właśnie myślę o taki rozwiązaniu - na szczyty te duże a reszta zwykłe - gdyby nie Monia która powiedziała, ze te inspirowane są całkiem ok to chyba kupiłabym tylko dwa oryginały na szczyty....

Byłam w kadrach - powiedziałam dziewczynom jak sprawa stoi:rolleyes:

Pobuszowałam potem po Arkadii:) w Zarze Home nabyłam sobie obrusik w sam raz na święta:wiggle:a teraz czekam aż mi sie cukinia odsączy i będę placuszki z fetą robiła..... chociaż moim dzieciom musiałam naleśniki:bash:

O ja właśnie zrobiłam, a przy okazji ciasto do którego się zbieram od trzech dni, ale wszystko wyszło na wariata, bo po moją mamę mąż musiał jechać i goście mają sie lada chwila zjawić, i tak się spieszyłam, że tak się zmachałam, że mi się słabo zrobiło i już na placki nie miałam ochoty, a z pośpiechu zapomniałam dodać proszku do ciasta i morał taki że lepiej było leżeć i nic nie robić :) przynajmniej dobrze bym się czuła :confused: