Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pasieńko, jak nastrój?

Uspokoiłaś się trochę?

Naprawdę eamesy wyglądały super. Sama się nad nimi zastanawiam :yes: Tylko nie wiem co u mnie będzie lepsze. One czy pantony

Monia ja jestem baaardzo spokojna - co będzie to będzie, w poniedziałek się dowiem kiedy idę do szpitala i pewnie wtedy trochę nerwów mnie czeka ale i tak nie mam na to wpływu....

ja też jestem za eamesikami, kiedyś podobały mi się pantony ale jak obejrzałam je na żywo to jak dla mnie za bardzo plastikowe :rolleyes:

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mocno wrzorzysta, ale lepsza od poprzedniej :) moim skromnym zdaniem oczywiście :)

taaaak aleeee po dokłądnych pomiarach okazało się, ze barkuje 4 cm żeby ładnie było;) i muszę szukać dalej - tapeta musi mieć przynajmniej 70cm szerokości....

nas dziś naszło i z małżem w tk maxx świątecznych pierdół nakupowaliśmy:p jak guupole

A 50 ileś tam cm nie może być?????? Co za różnica na ścianie jakie szerokie paski są... No chyba, że jest jakaś.....

wiesz chyba różnica żadna - po prostu jedno łączenie mniej ;) ale odkąd zobaczyłam taką szeroką tapetę to jakoś mi w głowie siedzi i tego szukam:yes:

jakoś spac nie mogę, obok mąż chrapie a ja przed chwilą zjadłam kanapkę z boczkiem własnego pieczenia:sick: może teraz usnę;)

po prostu jedno łączenie mniej ;)

oo leniuchy, dawaj tę moją, nietuzinkowa jest, ale poszukaj jej najpierw w katalogu i obejrzyj w różnym świetle, bo to zdaje się tapeta-kameleon

po prostu jedno łączenie mniej ;) ale odkąd zobaczyłam taką szeroką tapetę to jakoś mi w głowie siedzi i tego szukam:yes:

jakoś spac nie mogę, obok mąż chrapie a ja przed chwilą zjadłam kanapkę z boczkiem własnego pieczenia:sick: może teraz usnę;)

i dobrze się spało? Ja jak zjem coś na noc to na 100 mam nocne jazdy,

dzisiaj np. http://emoty.blox.pl/resource/bandit.gifHitler czekał na mój poród, żeby mi dziewczyny zabrać i to był light'cik jak na możliwości mojej zrąbanej głowy

szerszą tapetę trudniej położyć :yes:

no ja o tym też nie wiedziałam:no:

oo leniuchy, dawaj tę moją, nietuzinkowa jest, ale poszukaj jej najpierw w katalogu i obejrzyj w różnym świetle, bo to zdaje się tapeta-kameleon

i dobrze się spało? Ja jak zjem coś na noc to na 100 mam nocne jazdy,

dzisiaj np. http://emoty.blox.pl/resource/bandit.gifHitler czekał na mój poród, żeby mi dziewczyny zabrać i to był light'cik jak na możliwości mojej zrąbanej głowy

a ja nigdy nie wiązałam moich porąbanych snów z przejedzeniem - a często mi się jakieś prawie wojny i strzelaniny śnią...

to dzisiaj też cię czekają koszmary nocne po jedzeniu u Zuzy :lol2:

dzięki słońce za przemiłe popołudnie :D

Liduśka i ja Wam dziękuję:)

Dziewczyny kiedy wpadamy do Moni?

wybieramy się w środę

ja chyba nie dam rady - jutro mi powiedzą dokłądnie ale na 99% właśnie w środę idę na wycinek...

Pasiulka - składam podziękowania za towarzystwo, jak zwykle za prezent dla Luleńka ( koszula jest the beściarska) mam nadzieję że choć trochę się u nas odstresowałaś ;) i podziękuj Susi za opiekę na Lulu aaaaaaaaaaaaa i P. że udało mu się dojechać ;)

Zuza to my dziękujemy Tobie za mega pyszną wyżerkę:yes::)nic juz nie tknęliśmy do końca dnia:D

Zu bardzo dumna jak jej przeczytałam Twoje podziękowania:D