Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki:hug:

wstałam już:yes: dziś jest całkiem dobrze, muszę się oszczędzac przez kilka dni, żadnego dźwigania i takie tam;) wynik histopatologiczny za 14 dni a dalej zobaczymy....

a w szpitalu normalnie taśmówka;) - 8 nas było do wycinków w wieku od 20-tu lat do 60-ciu - dobrze, że miałam tam znajomą lekarkę to jakoś tak przyjemniej ale ogólnie cała załoga bardzo miła i sympatyczna, oddział nowy...

Odpoczywaj Pasiulku, Ty jesteś twarda, dasz radę ze wszystkim :yes:

odpoczywam bo niby twarda jestem;) ale na mnie znieczulenie jakoś bardzo mocno działa - wszystkie Kobitki z mojej sali praktycznie po godzinie mogły pójść do domu, tak dobrze się czuły a mnie trzymało równo 12 godzin:( to było już moje 4 znieczulenie i każde tak samo źle znosiłam...

Ja się chciałam przywitać , już kilka razy tutaj byłam,ale chyba się nie ujawniałąm.

Dziękuję bardzo że napisałąś o swoich problemach zdrowotnych na forum-Oczywiście bardzo trzymam kciuki,aby było dobrze.

Zmobilizowałąś mnie do zrobienia badań, jestem 2 lata po wypalaniu nadżerki i od tej pory nie robiłąm badań, ale dzięki Tobie w tym tygodniu pójdę.

Trzymaj się cieplutko i zdrowiutko...pomyśl ile dobrego zrobiłas ... niech więcej osób dzięki Tobie pomyśli o badaniu....

Ja się chciałam przywitać , już kilka razy tutaj byłam,ale chyba się nie ujawniałąm.

Dziękuję bardzo że napisałąś o swoich problemach zdrowotnych na forum-Oczywiście bardzo trzymam kciuki,aby było dobrze.

Zmobilizowałąś mnie do zrobienia badań, jestem 2 lata po wypalaniu nadżerki i od tej pory nie robiłąm badań, ale dzięki Tobie w tym tygodniu pójdę.

Trzymaj się cieplutko i zdrowiutko...pomyśl ile dobrego zrobiłas ... niech więcej osób dzięki Tobie pomyśli o badaniu....

dzięki, kciuki się przydadzą:) i leeeeć na badania:yes:

Pasie
mam nadzieje ze sie nie Obrazisz, chcialabym w Twoim watku i w watkach innych Dziewczyn zamiescic prosbe o pomoc dla naszego forumowego Franusia.

Dziewczynki
Maluch jest wczesniakiem, to synek naszej forumowej kolezanki AgnesK . Franus potrzebuje aparatow sluchowych, zorganizowano aukcje z fantami , zeby pomoc rodzicom zgromadzic potrzebna kwote. Chcialabym Was wszystkich prosic o pomoc dla Franusia - wesprzyjcie Jego Rodzine w walce o normalne zycie...kazdy gest bedzie doceniony :hug:tutaj slow kilka o Franusiu i o samej licytacji

http://forum.muratordom.pl/showthrea...niuszka-AUKCJA

tutaj mozna wklejac i ogladac fanty

http://forum.muratordom.pl/showthrea...4%85damy-fanty

tutaj licytacja

http://forum.muratordom.pl/showthrea...-Tu-licytujemy