Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pasiulku co tam u Ciebie?

Kiedy masz te wyniki?

Podoba mi się*to lustro takie jakie jest. Biała rama super, pasuje do tej łazienki

Oświetlenie ... vicky? :rolleyes: No co ja poradzę że mi u Ciebie te Vicky jakoś pasują?

jakoś ciągnę -chociaż ten tydzień na zwolnionych obrotach ....jeszcze trochę......wczoraj wyników nie było:no:

Pasiulka zanim doczytałam Moni post krzyknęłam Vicky....

Dzisiaj je właśnie oglądałam...

Tylko czy to aby nie za dużo kasy jak na jedną łazienkę? Kuźwa... czemu one takie drogie są...

ale które Vicky? plafony czy zwisy...

a te?

[ATTACH=CONFIG]85767[/ATTACH]

No ja bym zwisy dała....

no to które w końcu:lol2:

Pasiulka, na Bartyckiej 26 na samym końcu jest nowy salon z oswietleniem - proszę zajrzyj tam !!!! spokojnie w jednym miejscu można kupić oswietlenie do całego domu nie zaleznie od stylu :_

Zuza ale nowszy niż w zeszłym roku..... myślisz, ze ja wiem która to Bartycka 26;) moze Ci chodzi o taki piętrowy otwarty w zeszłym roku?

no to które w końcu:lol2:

Zuza ale nowszy niż w zeszłym roku..... myślisz, ze ja wiem która to Bartycka 26;) moze Ci chodzi o taki piętrowy otwarty w zeszłym roku?

no ten ten :)

ja tam zapłaciłam za oświetlenie i go do dziś nie odebrałam - odbiorę kiedyś :rolleyes:

pasie ładne te wklejone od Moni. a rama może srebna?

ja wiem że cudne - widziałam je na zywo i kiedyś bardzo chciałam mieć w salonie, ostatnio chcę je w sypialni a teraz jeszcze w łazience - nie wiem co małż na to, bo jakoś do nich miłością nie zapałał;)

najfajniejsze są takie długie wiszące, tylko wtedy wejdą mi sporo w lustro:rolleyes:

Paśku lampa może zachodzić 10 cm na lustro. zobacz jak jest u mnie . co prawda mam kinkiety, ale zachodzą na lustro[ATTACH]85812[/ATTACH]:yes:

Monia ja właśnie myślałam o takich ja masz tylko pojedynczych, wczoraj je w necie oglądałam - jaką one maja długość tych kryształków?

a u Marjelki sa na dlugim kablu..

http://img7.imageshack.us/img7/5953/dsc0812a.jpg

Edytowane przez pasie