Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pasiu, a właśnie miałam do ciebie przyjść z moimi zwisami:rolleyes: w czarnej łazience i zaproponować ci też takie rozwiązanie, jesteś szybsza :D U mnie jest jeden przy lustrze i dwa nad kibelkiem, ten przy lustrze fajnie się odbija i wcale nie daje po oczach.

Marta ja właśnie pisałam u Ciebie,:rotfl:

napisz mi jeszcze jaka firma tych lampek a czy masz jeszcze do nich jakieś sufitowe oświetlenie:rolleyes:

Marta ja właśnie pisałam u Ciebie,:rotfl:

napisz mi jeszcze jaka firma tych lampek a czy masz jeszcze do nich jakieś sufitowe oświetlenie:rolleyes:

Pasiu to charleston lampy firmy kolarz, ja mam zwisy, efi ma sufitową taką w czarnej łaźni. Tu sobie popatrz http://www.skleposwietleniowy.pl/charleston-262613-p-1878.html tylko mają ceny zawyżone trzeba szukać taniej.

edit. to kryształki swarovskiego

Pasiu to charleston lampy firmy kolarz, ja mam zwisy, efi ma sufitową taką w czarnej łaźni. Tu sobie popatrz http://www.skleposwietleniowy.pl/charleston-262613-p-1878.html tylko mają ceny zawyżone trzeba szukać taniej.

edit. to kryształki swarovskiego

aaaa charleston znam - to może jednak vicky wyjdzie taniej;)

sprawdziłam jednak charlestony tańsze:D

Edytowane przez pasie

Ooooo, o lampach się gada, a mnie tu nie ma, ale masz zagwostke, ale fajne lampy do siebie znalazłam w wklejonych przez was sklepach, cudne jest to forum i Wy.

Pasie a chciałoby ci się wysłać mi ta zaslonke, jakby była? :)

spoko :) jutro dam znać - jak będzie kupię, obfotografuję a jakby co to najwyżej oddam:D

a z tymi wiszącymi lampami to jakoś dziwnie wygląda - kupię chyba coś w LM przymierzę i wiszącą i krótką a dopiero potem będę zamawiac.....

aaaa i ta Eleny chyba najlepsza - przynajmniej wizualnie bo ceny jeszcze nie sprawdzałam;)