Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ooooo, o lampach się gada, a mnie tu nie ma, ale masz zagwostke, ale fajne lampy do siebie znalazłam w wklejonych przez was sklepach, cudne jest to forum i Wy.

Pasie a chciałoby ci się wysłać mi ta zaslonke, jakby była? :)

ok wyślę - mam nadzieję, że nr tel od wakacji nie zmieniłaś;)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie się one tez podobają... podobny kształt lampy tylko inaczej wzorkowany mam w wiatrołapie i fajnie rozprasza światło. A jak szkło jest kryształowe jak u mnie to jeszcze działa jak pryzmat robiąc na ścianach małe tęczowe wzorki :) I to już moją sroczkowatość ;) całkiem zadowala :D:D:D

Witanko...

Troche nadrabiam zaległości :)

Bez wzorków? Bez wzorków to może coś takiego:

[ATTACH=CONFIG]86072[/ATTACH]

Ja zakochałam się kiedyś w tej lampie, ale do dziś nie wiem, co to jest, chociaż pisałam nawet maila do producenta kafli z pytaniem, co za lampę wykorzystali do tej inspiracji....

W ogóle nie dziwię się tej miłości! Ja mam teraz fazę na kule:rolleyes: Białe i przezroczyste.

I za podobnymi się rozglądam, więc chętnie zrobiłabym dochodzenie w tej sprawie, ale to pewnie dawno była ta sesja?

Jaka agencja?

aaaa i ta Eleny chyba najlepsza - przynajmniej wizualnie bo ceny jeszcze nie sprawdzałam;)

Pasieńko, cenowo to będzie chyba podobnie jak vicky, bo charlotte robi de majo... :rolleyes: swego czasu brałam zwisy charlotte pod uwagę nad stół zamiast vicky, ale mąż mnie skutecznie zniechęcił porównując je do kół zębatych... no i mamy vicky :rolleyes: teraz jednak znowu bardzo mi się podobają i jak wygospodaruję kaskę to myślę, że gdzieś bym je wcisnęła ;)

W ogóle nie dziwię się tej miłości! Ja mam teraz fazę na kule:rolleyes: Białe i przezroczyste.

I za podobnymi się rozglądam, więc chętnie zrobiłabym dochodzenie w tej sprawie, ale to pewnie dawno była ta sesja?

Jaka agencja?

Balbina, nie mam pojęcia kiedy była ta sesja :( O nazwę agencji też nie pytałam producenta płytek. A sam producent płytek to włoska firma Impronta, kolekcja płytek to Ecclettica. Lampa pewnie też jakaś włoska...

ja mam jeszcze w cholerę kabli, i dużo lamp bym wcisnęła, byle worek z kasą był pełniejszy :lol:

ja mam wszędzie kable :D a nie u Zu są wszystkie lampy:)

a mój worek z kasą ma zabezpieczenie w postaci małża i on mnie studzi i drogich lamp nie przewiduje bo "trzeba się za schody i sypialnię zabrać a lampy na ostatku":( powiedział, że woli poręcz ze szkła niż 3tysie na lampy w łazience....... a ja już tak mam, że jak mi się coś spodoba to nic w zamian nie potrafię znaleźć, więc zobaczymy ile kasy zostanie na szaleństwa lampowe po skończeniu sypialni i tematu schodowego...

poprzymierzam i zobaczymy czego ogólnie mam szukać :rolleyes:

Elena:hug:

pasiulku, sorki-ze taka prywata sie tu odbyła ale naprawde fajowe te kule :D

ja temat lamp bardzo lubię :cool:

ja mam wszędzie kable :D a nie u Zu są wszystkie lampy:)

a mój worek z kasą ma zabezpieczenie w postaci małża i on mnie studzi i drogich lamp nie przewiduje bo "trzeba się za schody i sypialnię zabrać a lampy na ostatku":( powiedział, że woli poręcz ze szkła niż 3tysie na lampy w łazience....... a ja już tak mam, że jak mi się coś spodoba to nic w zamian nie potrafię znaleźć, więc zobaczymy ile kasy zostanie na szaleństwa lampowe po skończeniu sypialni i tematu schodowego...

poprzymierzam i zobaczymy czego ogólnie mam szukać :rolleyes:

ja też niestety mam tak, że jak się na coś zafiksuję, to koniec :bash: wolę nie mieć nic, niż substytuty :rolleyes: a tu jeszcze tyle do roboty...zanim skończę wszystko, to czas na remont będzie :lol: