Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to ja też jakaś dziwna jestem, bo w ogóle nie mam napięcia w temacie lamp.

Kupię tylko natynki (bo te mam już wybrane i jestem do nich przekonana), a pozostałe pewnie na końcu, jak już wszystko będzie i będę miała pewność, że pasują.

Na początek będziemy mieszkać z klimatycznymi gołymi żarówkami:stereo:

No chyba, że coś znajdę co mnie urzeknie, to kupię:cool:

Ale nic na chwilę, bo będzie wisieć na zawsze:yes:

No to ja też jakaś dziwna jestem, bo w ogóle nie mam napięcia w temacie lamp.

Kupię tylko natynki (bo te mam już wybrane i jestem do nich przekonana), a pozostałe pewnie na końcu, jak już wszystko będzie i będę miała pewność, że pasują.

Na początek będziemy mieszkać z klimatycznymi gołymi żarówkami:stereo:

No chyba, że coś znajdę co mnie urzeknie, to kupię:cool:

Ale nic na chwilę, bo będzie wisieć na zawsze:yes:

boszsz dzięki :) znaczy że taka do końca świrnięta nie jestem;)

Oooo to ja też nie jestem sfiksowana... sama nie wiem co chcę... ale i u mnie żarówka jedna wisi w salonie.. ale za to jaka kultowa.... No to sobie powisi.... Bo nie potrafię sie za nic zdecydować... a jak wybiorę opcję droższą to żarówka jeszcze powisi...

Aaa i remontować to już właściwie mogę teraz po półtorej roku... jeszcze nie wszystko zrobione, a już ściany takie brudne jak diabli.... Właśnie wyjechał niedawno kolega Emila... był od piątku po szkole... fruwali z doopami i mazali ściany.... jutro magiczna gąbeczka a jak nie to trzeba przetrwać do malowania....

ja drzwi wybrałam bo małż przyciskał więc mam jakie mam:D a tak pewnie do tej pory byśmy nie zamieszkali;)

Byłam dziś w BC w tikeju - obiecałam Emolkowi zasłonki poszukać - nie znalazłam :(a wkurzyłam się na dodatek bo ani sztuki świątecznej rzeczy nie ma:o a chciałam sobie taką fajną choinkę kupić:mad: teraz na wejściu prezenty dla dzieci i nie tylko...

Edytowane przez pasie

Dziękuję Pasie,

Myśmy bez drzwi się wprowadzali, właśnie temat drzwi na piętro się naglący zrobił... czemu tak trudno podjąć takie, w sumie błahe, decyzje??

no problem:)

a jak to jest bardzo pilne? bo wiesz ja naprawdę często tam jestem więc mogę zaglądać, np teraz będę w piątek bo znowu mam lekarza...

p.s zmykam po drewienko na schody:D