Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mysza ale w Dąbkach czy Dębkach, jedne bliżej Darłowa a drugie to nie wiem :roll: :D

Dębki są woj.pomorskie gmina Krokowa pow. pucki a Dąbki są właśnie koło Darłowa woj.zachodniopomorskie i są zdecydowanie bliżej morza niż Dębki, więc pewnie Mysia była w Dąbkach - ja też kiedyś myliłam te nazwy :wink:

Doberek :p ależ dziś cuuudna pogoda :D

Miłego weekendu życzę :D

a ja dziś pierwszą wyprawę na Bartycką robię :lol: i bardzo się z tego cieszę :D

okna i drzwi jedziemy pooglądać, o rekuperatorkach porozmawiać a co jeszcze to się zobaczy :wink: :D

lubię Bartycką - miłej wycieczki i czekamy na relacje i pamietaj zabieraj zawsze aparat - to cenna rada jką dostałąm od Neferki :D :D :D

Doberek ależ dziś cuuudna pogoda

Miłego weekendu życzę

a ja dziś pierwszą wyprawę na Bartycką robię i bardzo się z tego cieszę

okna i drzwi jedziemy pooglądać, o rekuperatorkach porozmawiać a co jeszcze to się zobaczy

lubię Bartycką - miłej wycieczki i czekamy na relacje i pamietaj zabieraj zawsze aparat - to cenna rada jką dostałąm od Neferki

dzięki za bezpłatną poradę prawną :wink: :p :D

a macie znajomości gdzieś tam?

Bo ceny za wynajęcie pokoju to sa niezłe :roll:

Też chętnie wzięłabym dzieci nad morze, ale cholera, to spory koszt jak na razie dla nas :roll:

budowa rujnuje, a wykonczeniówka jeszcze bardziej. Tym bardziej, że my mamy spory kredyt tylko na 4 lata więc większość kasy idzie w bank :roll: :-? :-?

a macie znajomości gdzieś tam?

Bo ceny za wynajęcie pokoju to sa niezłe :roll:

Też chętnie wzięłabym dzieci nad morze, ale cholera, to spory koszt jak na razie dla nas :roll:

budowa rujnuje, a wykonczeniówka jeszcze bardziej. Tym bardziej, że my mamy spory kredyt tylko na 4 lata więc większość kasy idzie w bank :roll: :-? :-?

ja nie mam taniego miejsca tzn za apartament w Kołobrzegu w największym hotelu Etna płaciłam 150 bez wyżywienia za siebie i córkę a w Dąbkach tyle samo ale z wyżywieniem z tym że córka miła to opłacone w ramach NFZ

Dobry wieczór :lol:

Wpadłam się przywitać :lol:

Dobrze, że ze zdrówkiem lepiej :lol: coś nam te katary dały popalić :evil:

Mnie osobiście Bartycka przytłacza :roll: tam jest za dużo wszystkiego :roll: trudno się zdecydować :roll: Ludzie mało przyjemni, bo wiedzą, że jak nie ty to kto inny :roll: i ceny jak dla mnie za wysokie :roll:

Jak będziesz na etapie glazur i sanitariatów, to w Michałowicach przy Alejach jest sklep Novator. My tam zamówiliśmy wszystko. Szukałam sobie tego co mnie interesuje i dla mnie zamawiali. Moze sklepik nie robi najlepszego wrażenia ale ja jestem zadowolona ze współpracy :lol:

Pozdrawiam i zdówka życzę :lol:

Doberek Kobitki :p

za mną baaaardzo pracowity weekend, sobota bartycka a wczoraj nabyliśmy wreszcie samochód, znaczy się prawie bo na razie zdatkowaliśmy Forda Galaxy, w czwartek małż ma go odbierać, zuz@nka posłuchałam Ciebie :D :D

a dziś.........dziś się okaże czy to już :lol: nadszedł koniec naszego oczekiwania......

za mną baaaardzo pracowity weekend, sobota bartycka a wczoraj nabyliśmy wreszcie samochód, znaczy się prawie bo na razie zdatkowaliśmy Forda Galaxy, w czwartek małż ma go odbierać, zuz@nka posłuchałam Ciebie :D :D

a dziś.........dziś się okaże czy to już :lol: nadszedł koniec naszego oczekiwania......

i nie będziecie żałować - super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja swoim zrobiłam 250 tyś km i uwielbiam go po dzień dzisiejszy :D :D :D

zapowiada sie wielki dzień -trzymam kciuki !!!! :wink: :D :D

Gratuluję!

My też byliśmy kiedyś szczęśliwymi posiadaczami tego autka.

Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wrócimy do niego.