Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dziewczyny:hug:

Wasze kciuki się przydały - mało się znam na badaniach ale Pani doktor mi trochę przez telefon powiedziała a reszta ustaleń na wizycie - mam dysplazję ale jeszcze nie raka, podetną albo i nie :D chore miejsce i trzeba będzie się częściej badać - ufffffffffff

Wiedzialam, ze bedzie gucio:wave:

pasiulku, jaki Ty masz kibelek do umywalki Roca Bol?

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zacząć oblewać pomalutku możesz juz zaczynać, bo jak czytam, prognozy zdrowotne na szczęscie raczej optymistyczne:) dom piękny, pozwolenie jest, jakakolwiek historia jest z tym związana - skończyła się dobrze. Ja kiedyś miałam kłopot z zatwierdzeniem projektu zamiennego domu, w którym obecnie mieszkamy, były nerwy, jakas komisja z urzędu, dużo pism do nas i od nas, ale było - minęło i jest ok. Ale stres pamiętam i ten budowlany i jak czekałam na wynik badania po biopsji. Brrr... Wszystkiego dobrego :hug:

Paśku!!!

Gratuluję!!!

Teraz musimy się spotkać i wszystko nam opowiesz! Ile czasu trwało od złożenia wniosku? Musieliście robić w końcu ten nowy projekt?

A zmienili wasze tereny na mieszkalne? Bo u nas ostatnio zmienili (tyle że w urzędzie mówią*że trzeba robić wszystko od nowa :( )

Paśku!!!

Gratuluję!!!

Teraz musimy się spotkać i wszystko nam opowiesz! Ile czasu trwało od złożenia wniosku? Musieliście robić w końcu ten nowy projekt?

A zmienili wasze tereny na mieszkalne? Bo u nas ostatnio zmienili (tyle że w urzędzie mówią*że trzeba robić wszystko od nowa :( )

Monia dzieki:)

musiałam złożyć o nowe warunki zabudowy i to trwało najdłużej potem mój kierbud zmieniał projekt całe wakacje i wrzesień:bash: a tam tylko chodziło o zmianę nazwy pomieszczeń i bramę garażową zamiast okien a w Starostwie poszło chyba najszybciej:yes:

ja nie sprawdzałam czy zmienili tereny - dowiedziałam się że tamto Rozporządzenie nieobowiązuje i dlatego wystąpiłam o WZ...