Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ykhm...

no to jak pozwolenie na budowe jest to....

kiedy zaczynacie budowę? ;) ;) ;) :D:D:D:D

To chyba takie pytanie pada najcześciej nie? ;)

Taboret bardzo fajny, piękne drewno, ale jakoś ginie w łazience, może do wiatrolapu go?

pokój Zu jak na moje za słodki, ale śliczny, galeryjke bym chyba zdjęła póki ciut bardziej się nie rozrosnie tak powiedzmy do min 6 szt, ale pomysł fajny, zmierzysz dla mńie te wieszaczki, jakie są szerokie, tez mam jakieś z tk ale inna metka. Właśnie wypelnilam babechami jedna szafę u dziewczyn zawiesilam drążek i wieszaczki z tk super a z ikea za szerokie.

No gratulacje, ponowne.

można się czestowac?

Który bezalkoholowy?

dzięki:)

bezalkoholowy proszę

http://qchnia.files.wordpress.com/2008/07/3koktajle.jpg

Ykhm...

no to jak pozwolenie na budowe jest to....

kiedy zaczynacie budowę? ;) ;) ;) :D:D:D:D

To chyba takie pytanie pada najcześciej nie? ;)

nitka u mnie to raczej - kiedy wreszcie skończymy;)

Taboret bardzo fajny, piękne drewno, ale jakoś ginie w łazience, może do wiatrolapu go?

pokój Zu jak na moje za słodki, ale śliczny, galeryjke bym chyba zdjęła póki ciut bardziej się nie rozrosnie tak powiedzmy do min 6 szt, ale pomysł fajny, zmierzysz dla mńie te wieszaczki, jakie są szerokie, tez mam jakieś z tk ale inna metka. Właśnie wypelnilam babechami jedna szafę u dziewczyn zawiesilam drążek i wieszaczki z tk super a z ikea za szerokie.

1.wieszaczki mają 29cm szerokości

2.stołek w łązience z powodów czysto praktycznych - szukałam takiego który chowa się po szafkę, bo służy do siedzenia jak Zu się kąpie i do odkładnia ubrań jak dzieciaki się rozbierają do kąpieli

3. ja nie wiem czemu to na zdjęciach tak dziwnie wygląda ale ramki zaczynają sie na 120 cm - to chyba nie za wysoko:rolleyes: w każdym razie kolejne 3 czekają na powieszenie czytaj kogoś kto wywierci dziurę;)

stwierdzam, że moja lustrzanka robiąc zdjecia na trybie automat jakoś zaburza proporcję - moje pomieszczenia są raczej małe a na zdjęciach wychodzą inaczej....

A dużo ich mieli, wybierasz się w najbliższym czasie znowu?

Jak Ci zależy to mogę Ci moje odstąpić, bo mam dwa komlplety różowych, a teraz są tylko miksy?

Emolku widziałam dwa komplety ale po tym co wczoraj tam sie działo co już nic może nie być;) ja te różowe też widziałam ale jakoś właśnie te kolorowe mi lepiej podpasowały a mam też komplet z IKEA - także dzięki ale wieszaków Zu już wystarczy:D

jak trafią się jeszcze te kolorowe to Ci kupić?

O tak, a przypomnisz ile kosztowały, bo nawet kilka kompletów by mi się przydało. Ja je mam w szafie 35 gł i sie nad wieszaczkami nie zastanawiałam jak tą głębokość wymyśliłam, jeszcze pomyślałam że do jakiegoś H&M czy innego z dzidziowymi podjadę spytać czy podzielą się wieszakami.

Chyba już wbili... jak się uprawomocniło to pozwolenie... I jak teraz będą zasuwać z budową... to będzie dopiero ekspres... 200% normy jak w PRLu.... ;)

Gratulki Pasiulka...

I co się nie pochwaliłaś, że starsza się robisz...

Wszystkiego naj i dużo zdrówka:)

A co właśnie z oświetleniem....?

Chyba już wbili... jak się uprawomocniło to pozwolenie... I jak teraz będą zasuwać z budową... to będzie dopiero ekspres... 200% normy jak w PRLu.... ;)

Gratulki Pasiulka...

I co się nie pochwaliłaś, że starsza się robisz...

Wszystkiego naj i dużo zdrówka:)

A co właśnie z oświetleniem....?

Wiolus dzięki :)

się nie chwalę bo jeszcze przez 3 dni mam 33 lata:D

oświetlenie jeszcze chwilkę poczeka bo teraz u nas same urodzino-imieniny się zaczęły i za prezentami latam;)

O tak, a przypomnisz ile kosztowały, bo nawet kilka kompletów by mi się przydało. Ja je mam w szafie 35 gł i sie nad wieszaczkami nie zastanawiałam jak tą głębokość wymyśliłam, jeszcze pomyślałam że do jakiegoś H&M czy innego z dzidziowymi podjadę spytać czy podzielą się wieszakami.

Emolku kosztowały 14 zł za 5 szt.