Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pasiuniu dawno mnie tu nie było, ale myślami często do Ciebie wracałam. Uffff, jak dobrze, że się dobrze skończyło. Ja idę jutro po wyniki...

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spóźnione, ale bardzo szczere (u nas urodzinki były dzień po Twoich - córka skończyła 17), a jutro Mikołaj, tak więc wymarzonych prezentów dla wszystkich! :rolleyes:

Pasiuniu dawno mnie tu nie było, ale myślami często do Ciebie wracałam. Uffff, jak dobrze, że się dobrze skończyło. Ja idę jutro po wyniki...

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spóźnione, ale bardzo szczere (u nas urodzinki były dzień po Twoich - córka skończyła 17), a jutro Mikołaj, tak więc wymarzonych prezentów dla wszystkich! :rolleyes:

Dzięki potrójne:D:)

trzymam kciuki za wyniki:hug:

Dzięki potrójne:D:)

trzymam kciuki za wyniki:hug:

Wyniki OK. Wiesz, że to, że się w końcu zmobilizowałam to Twoja zasługa :) Dzięki za to :))

Ps. Dopiero dziś przeglądając wstecz Twój dziennik zobaczyłam jak wyglądasz i zdjęcia dzieciaczków (Zuzankę widzę w avatarze). Ale masz dużego synka :)

Edytowane przez Rocia

Pasie kochaj swój domek i nie myśl o tym co byś zrobiła inaczej bo to droga do niezadowolenia :hug:

A ja się podpisuję obydwiema ręcyma ;)

Ostatnio doszłam do wniosku że dom musi być .... domowy :lol: (bardzo odkrywcze, co?)

Bylam u Pasi i wiem że taki właśnie dom ma.

Zauważ Kochana ile jest teraz domow - wynalazków

A ja się podpisuję obydwiema ręcyma ;)

Ostatnio doszłam do wniosku że dom musi być .... domowy :lol: (bardzo odkrywcze, co?)

Bylam u Pasi i wiem że taki właśnie dom ma.

Zauważ Kochana ile jest teraz domow - wynalazków

Monia dzięki:)

ale mój dom jest taaki zwyczajny i to się trochę kłóci z moim charakterem bo ja od zawsze lubiłam być inna:rolleyes: ale cóż całe życie to kompromisy i mój dom też niestety musiał być sumą kompromisów...

a Twoja lampa to Murano Due Deluxe:)

Monia dzięki:)

ale mój dom jest taaki zwyczajny i to się trochę kłóci z moim charakterem bo ja od zawsze lubiłam być inna:rolleyes: ale cóż całe życie to kompromisy i mój dom też niestety musiał być sumą kompromisów...

A mnie się podoba :p

QUOTE=pasie;5047846]Monia dzięki:)

a Twoja lampa to Murano Due Deluxe:)

idę sprawdzić!

niezła jesteś ;)

Pasiulku, dotarłam i jestem na biezaco:wiggle: Maly oddycha po tym antybiotyku tak spokojnie, ze co chwile sprawdzam, czy wszystko ok, wiec chyba zaczal dzialac:wiggle:

moj M sie przymierza do zakupu tv i kina domowego, wiec mam nadzieje, ze troszke sie poducze u Ciebie w tym temacie:D a ostatnio bylismy u znajomych, którzy kupilidzieciakom (a tak naprawde sobie:)) x-box'a (czy jakos tak) i musze Wam powiedziec, ze wpadlismy po uszy...to bedzie nasz pierwszy zakup agd do domu...próbowalyscie?mozna spiewac karaoke na imprezach, tanczyc, jezdzic na nartach (to akurat pasiulkowi sie nie spodoba-wiec zly przyklad :rolleyes:...ale ogólnie-strasznie fajna zabawa.