Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Fajny temat Wam się wkradł. Ja też chudzielec. I niech mi ktoś powie, że przytyć jest łatwo, nic bardziej błędnego ;) Zawsze jak mnie ktoś poznaje to w niedługim czasie mówi: jaka ty chuda jesteś :(

kurde ja też tak mam, na szczęście po jakimś czasie wszyscy się przyzwyczajają - a najlepsze jest to, że wcale tej chudości nie widzę i trochę centymetrów w paru miejscach bym mogła oddać:sick:

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noooo tak... to ja od tej chudej grupki wsparcia odstaję.. i to bardzo... bo jedne chudną z problemów czy zmartwień, a ja tyję... i sama nie mam pojęcia z czego... Brrrr

No i , że mnie tam nie było....

I gdzie to zdjęcie? Ja nic nie widzę... ale idę szukać po wątkach....

Dziewczyny co mam na 40te urodziny mężczyźnie ale nie mojemu;)- jako, że Zu chora to mnie uziemiła więc do soboty muszę się zdecydować wirtualnie a potem szybko wyskoczyć i coś kupić? Zawężyłam poszukiwania do dwóch chyba najprostszych rzeczy : dobre perfumy czy firmowy długopis ????

Hmmmmm

Zegarek na pasku, długopis/pióro, wiatrówkę, wędkę, album/książka, sprzęt RTV albo jakaś wiertarka/szlifierka, szklanki do drinków, stringi z trąbą słonia, dobra gorzołka, krawat jedwabny,czasami bransoleta,( ale jak robi jakiś biznes to biżuteria wykluczona).. no chyba, że po godzinach pracy....... ale to wszystko zależy do kogo idziesz i kim jest solenizant i jaka profesja... co lubi.... Jaka jest między Wami zależność czy rodzinnie...

I czy lubi humor? Bo kiedyś oprócz prezentu kuzyn męża ( dyrektor w dużej firmie) dostał właśnie dla jaj stringi z trąbą słonia.. śmiechu było co nie miara...

Wioluś to typ takiego misia, który ma wszystko bo ma kasę, prowadzi własną firmę. Mój brat cioteczny, raczej stateczny niż rozrywkowy. Moi starsi dają mu złoty nieśmiertelnik z jakimiś grawerkami. Chcę przeznaczyć co najwyżej 300zł. RTV, wędki, zegarki, książki odpadają. Myślałam też o kryształowej karafce z kieliszkami...