Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hmm... zawsze najlepiej kupić coś czym dana osoba się interesuje lub coś co nawiązuje do tego. Jest coś takiego?

I jeszcze czy jest typem gadżeciatz co lubi się pochwalić (to wtedy jakiś bajer aktualnie trendy), czy zaprasza gości i lubi błysnąć to wtedy jakiś pokazowy drobiazg do domu.

Kryształowa karafka (jeśli znasz jego gust) i gorzała to dobre pomysły.

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Albo kryształowe szklanki do brandy/drinków....

Nieśmiertelnik.. jak jakieś biznesy robi... to i tak albo go nosić nie będzie, albo jak to nieśmiertelnik głęboko schowany....

A czym się interesuje, jakie ma hobby?

Jest myśliwym, wędkarzem, lubi Chopery....???

Bo może nawet jakiś drobiazg a cieszy , jeśli jest nawiązaniem do tego co lubi...

Albo kryształowe szklanki do brandy/drinków....

Nieśmiertelnik.. jak jakieś biznesy robi... to i tak albo go nosić nie będzie, albo jak to nieśmiertelnik głęboko schowany....

A czym się interesuje, jakie ma hobby?

Jest myśliwym, wędkarzem, lubi Chopery....???

Bo może nawet jakiś drobiazg a cieszy , jeśli jest nawiązaniem do tego co lubi...

a myślisz, że ja wiem:rolleyes: może................ pejcz na pracowników bo się skarżył do małż że musi ich krótko trzymać:p

eeee to smycz i kaganiec....

Pasiulka... to stringi z trąbą słonia;)... i po kilkunastu głębszych jak starsza młodzież pójdzie do domów swoich, a dziecia będą spać... musi koniecznie przymierzyć... :lol:

Mojemu to wędki, pilkery, plecionki, kleszczyki.. i inne dynksy... , wszelkie wiertarki, szlifierki i inne takie tam... a najbardziej mojny chce choppera....

Nooo chce mnie zatruć... zgodziłam się pod warunkiem, że będziemy mieć swój garaż w swoim domu... i wydałam mu już 3 razy kasę , co to zbierał na motorek;)

Ale dom już jest i chopperka trzeba będzie kiedyś w tym garażyku postawić... Póki co wymyśliłam, że mu kupie choppera pod choinkę... bombkę;)

Edytowane przez Arnika

Balbina super masz ta fotkę.

Pasie nie wiem zupełnie jaki jest status umywalki o której kiedyś marzyłaś

Ale szukam dla siebie i na taka trafiłam to przynosze, moze ci się spodoba a o polowe tańsza

http://swiatlazienek.com.pl/index.php?p23219,marmorin-umywalka-perla-360-040-020-010

Emolku dzięki :) pewnie się przyda, kiedyś;)

Aguś, zdrówka dla Zu życzę :D

No właśnie - jak Zu? Lepiej już? Byłaś u lekarza?

Lidzia dzięki:)

Balbinko - jutro idziemy ale jest już znacznie lepiej, jeden wieczór z gorączką i organizm sobie chyba z infekcją poradził - kaszle jeszcze i na wszelki wypadek chce żeby lekarz ją osłuchał...najgorsze, że Starszego tez bierze a on już tak lajtowo nie choruje:(