Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To na drugi raz pomyśl wcześniej, pogadaj z moim synem, wyslij mu zdjęcie i będziesz miała prezent oryginalny... ;)

Ja mam najmniej jego prac.. a wiszą już jego prace nawet w Kanadzie... Dobrą ma kreskę.... jeśli mnie jako matce można się pochwalić nieskromnie...

No to jutro mały rekonesans i po szklanki.... ;)

A małej Zu zdrówka zostawiam...

Jestem, jestem:)

W domu szpital bo Starszak rozłożył sie w weekend a wczoraj po sobotniej imprezie choróbsko dopadło i mnie. na szczęście ja mam tylko mega katar i straszliwie bolą mnie plecy ale nie mam gorączki.

aaaaaaaa nie mam kompletnie żadnego prezentu, bo zakupy były zaplanowane na ten tydzień, choinka oczywiście też nie kupiona - masssakra:mad:

Jestem, jestem:)

W domu szpital bo Starszak rozłożył sie w weekend a wczoraj po sobotniej imprezie choróbsko dopadło i mnie. na szczęście ja mam tylko mega katar i straszliwie bolą mnie plecy ale nie mam gorączki.

aaaaaaaa nie mam kompletnie żadnego prezentu, bo zakupy były zaplanowane na ten tydzień, choinka oczywiście też nie kupiona - masssakra:mad:

współczuję choróbsk :(. To niestety wszystko przez pogodę :mad: Zdrowiejcie szybko

U mnie dzisiaj I. też została w domu, bo wczoraj bolało ją ucho. Dzisiaj jednak w ciągu dnia już OK i jutro idzie do szkoły, bo ma jasełka, a tego nie chce przegapić