Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pasiulka i co... zastosowałaś którąś z metod?

Jak dzisiaj zdrówko? Twoje i rodzinki?

Taaa postawiłam cebulę - Starszak odmawia wzięcia czegokolwiek w postaci płynnej, on bardziej niż kaszel to na ucho się skarży, moje zatoki już trochę lepiej ale głowa nadal boli szczególnie po nocy- siedzimy wszyscy w domu to powoli do siebie dojdziemy, ja w poniedziałek idę do laryngologa więc zobaczymy...

Dziękuję z życzonka i Tobie i Gosi:)

A cebulę poustawiałaś po pokojach i domu?

jak starszak nie chce... to nie... ale p[oustawiać ją mozesz...

Jak w dzień protestują to połóż koło łózek w nocy i niech śpią... a ona zrobi swoje... Nawet dzieciaki nie bedą wiedziały....

A kapustę rozbiłaś i przyłożyłaś na czoło... albo cebulę...?

NIE...

Bo lepiej do laryngologa i da prochy... będzie lepiej....

Pasiuka... zdrówka życzę..... Tobie i dzieciakom....

cebulę tak:) a głowę sobie smaruję taką maścią końską - pali jak diabli ale pomaga:yes: ale antybiotyk też biorę bo jak mi te zatoki zaatakowało to dostałam gorączki a wcześniej miałam półtora tygodnia katar i lekarka stwierdziła, że nie ma na co czekać aaa i starszy krople do ucha dostał - cyrk ze wpuszczaniem niezły:bash:

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,

z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Pasiulka, zdrówka dla ciebie i dzieciaków zostawiam :hug:

u mnie Olga się rozłożyła (pierwszy raz od zeszłej zimy) i siedzę z nią do końca tygodnia w domu. Chyba jakiś wirus panuje, bo ją też ucho boli i w przedszkolu słyszałam, że dużo dzieci teraz na uszy choruje