Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki ze zdrówkiem całkiem dobrze - mam nadzieje, że te zatoki już nie wrócą:no: Starszak mnie trochę uziemił:rolleyes:

Lidzia zdrówka dla Małej:hug: a wiesz, że mój P. od nowego roku nie pali:jawdrop: zobaczymy ile wytrwa - ostatnio udało mu się 8 lat;)

no nieżle wytrwał. ja nie cierpię papierosów. więc M pilnuj i nie pozwalaj już palić

chyba po niedzieli - jak już starszaka z domu wyślę:yes:
Aga mam nadzieję ,że starszak wcześniej do formy wróci:)

Hej Pasieńko :)

ja też ostatnio chodzę spać 1-2 ale muszę wstawać sporo wcześniej ;)

piękną lampę upatrzyłaś sobie nad stół :cool: swego czasu był to mój faworyt do salonu, tyle że w wersji czarnej, ale po obejrzeniu na żywo okazało się, że nie jest to najlepsze rozwiązanie na główne oświetlenie i zdecydowanie bardziej sprawdzi się nad stołem :)

schodziarz się pojawił? :rolleyes:

mi jakoś ten nowy rok słabo się zaczyna - dziś obudziłam się o 10.30:o Zu spała jeszcze do 11-tej, oczywiście przedszkole odpadło a musze na zakupy skoczyc bo jutro imieniny starszaka:rolleyes:

Jako wstawacz od tygodnia o 6-stej, skomentuje to tylko że komuś się tutaj w głowach poprzewracało :p

Jako wstawacz od tygodnia o 6-stej, skomentuje to tylko że komuś się tutaj w głowach poprzewracało :p

Toficzku masz całkowitą rację:yes: - nie chce mówić co mój tata powiedział jak po mnie o 11tej podjechał -bo mieliśmy jechać kafle do ich salonu wybierać - ja w szlafroku:o

biorę się za siebie;) i od poniedziałku budzik najpóźniej na 8 nastawiam:o