Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widziałam skosy u sąsiadów - całe skosy we wzorzystych tapetach (każdy pokój inny wzór), przy gładkich ścianach. Daje to wrażenie, że skosy bardziej na głowę lecą ;), każdy kolor obniża sufit, więc skos ciemniejszy optycznie obniża i tak niski sufit :( Wytapetuj proste odcinki

chyba przyznam rację dziewczynom. zrób jasne sufity. może przełam biały bardzo delikatnie . taki biły o odcieniu popielatym.

generalnie te ścianki też chciałam takim bardzo jasnym szarym, jasno szara wykładzina, ciemniejsze łóżko i prawie czarna tapeta za łóżkiem... taka mam wizję...

Jak bardzo jasny szary, to ja bym zrobiła wszystko! Skosów tu jest tak dużo, że mogą trochę*bez sensu wyglądać szare trójkąty na ścianach i białe wielkie skosy.

Ale tak jak mówi Monika - to musi być dość jasny szary. I będzie super! :yes:

I dzięki Aguś*że wpadłaś!!!

Wielki buziak

co do skosów to właśnie dlatego chcę te skosy/sufity pomalować bo ich więcej niz ścian:o

Właśnie właśnie. Tylko nie możesz na ciemno, bo się zrobi jaskinia. Ale jasno z ciemną tapetą będzie miodzio. Popielato, jak Moni mówi :yes:

Raz w tygodniu, no wiesz, wkońcuśmy somsiadki ;)

Za to zawsze wpadasz i wypadasz, to musisz często, nie masz wyjścia :no:

Właśnie właśnie. Tylko nie możesz na ciemno, bo się zrobi jaskinia. Ale jasno z ciemną tapetą będzie miodzio. Popielato, jak Moni mówi :yes:

Raz w tygodniu, no wiesz, wkońcuśmy somsiadki ;)

Za to zawsze wpadasz i wypadasz, to musisz często, nie masz wyjścia :no:

na szczęście to jasny pokój ale jak coś to zawsze można rozjasnić:D

Monia ja tak mam - niby nie pracuję ale zawsze w biegu....ale dzięki że moge:D

Aga bardzo jasno popielato - bardziej biało niż szaro wszystkie ściany i skosy . plus tapeta . lepiej zacznij od baaardzo jasnego, bo ciemny trudno przemalować . ja bym radziła biały wymieszać z czarnym barwnikiem. oczywiście w takich proporcjach .zeby wyszedł popielaty:p