Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to się naszukała kabelka pan Hilary;)

był u starszaka w kompie i to dłuugi czas, az o nim zapomniałam....

Ta wykładzina jest taka ładna i wydaję się mięciutka, że wolałabym spac na niej niż na materacu:lol2:

Piękna ta szarość :rolleyes:

dzięki:) zobaczymy jak wyjdzie w połączeniu z szarością łóżka

i tylko 1???? zdjęcie????

malutko ścian na nim widać:rolleyes:

oj Moniś nie ma co pokazywać :p- tam po obu stronach skosy - jeszcze troche wytrzymaj, w przyszłym tyodniu będzie łóżko i może poloży sie tapeta..... najgorsze jest to, że moja lustrzanka zastrajkowała - coś strasznie brzęczy i obiektyw nie chce sie wysuwać:bash: musze ją do serwisu oddać ale to najwcześniej po niedzieli bo mam teraz maraton po lekarzach - po tym zabiegu w listopadzie cały cykl mi sie rozregulował i raczej nie moge mieć zabiegu w połowie lutego tylko chyba na początku marca:bash:

Pasiulka co to za wykładzina? Bardzo ładna.

Będzie widać na niej pyłki i piach? Pytam bo do dziadków potrzebuję w miarę dobrej i w miarę taniej. a ze mieszkają na parterze wszyscy wchodzą w bytach i depta się masakrycznie to musi być coś uniwersalnego.

Super klimacik w tej Waszej sypialni się zapowiada :cool:

mam taką nadzieje;)

chociaz tu była duuuża rozbieżność - bo ja chciałam łózko z wysokim, pikowanym zagłówkiem i dosyć ciemne ściany a bedzie łóżko z małym prostym zaglówkiem i jedna ciemna ściana -zobaczymy co się da z tym zdziałać;)

Pasiulka co to za wykładzina? Bardzo ładna.

Będzie widać na niej pyłki i piach? Pytam bo do dziadków potrzebuję w miarę dobrej i w miarę taniej. a ze mieszkają na parterze wszyscy wchodzą w bytach i depta się masakrycznie to musi być coś uniwersalnego.

Wolus zamawiana w LM, 70zł za metr, ma średnio długi włos, my położyliśmy jeszcze pod nią 10mm pianomat żeby było cieplej i mięcej, pyłków i piachu na bank nie będzie widać:no:

Wolus zamawiana w LM, 70zł za metr, ma średnio długi włos

Oooo, to ona z LM!?

To jak ja chciałam szarą to nie było!:mad: Była jedyna, ale na zamówienie, i wydaje mi się*że nie taka

Świetnie wygląda!

Sami kładliście? Nie wyprowadzał Was z równowagi ten pianomat i że ciężko było wykładzinę na nim rozłożyć?

Buuu to do przedpokoju ledwo dreptającej babci i dziadków się nie nadaje.. za długi włos.. musi to być coś tak jakby pętelkowego, lekki melanżyk , dobre do zamiatania i do odkurzania. Babcia częściej zamiata niż odkurza... zanim powyciąga odkurzacz to ma pozamiatane;)

Tak samo ma z pralką.. kupiłam jej fajnego Boscha i jest zły.. najpierw wypierze w rękach potem do pralki, to wydumali z dziadkiem i kupili sobie nową franie, bo stara odmówiła posłuszeństwa.. ale frani nie kazali mi kupować, bo wiedzieli, że opieprz by dostali....

Ot dziadkowie..

Coś muszę pooglądać, i pojeździć po dywanowych sklepach, bo na Boże Narodzenie wywaliłam im stary chodnik na śmietnik... ale mieli miny... W brązy nie za bardzo... ale kto wie jakby zobaczyli...

Sama muszę coś poszukać popatrzeć, bo wyobrażasz sobie Babcie i dziadka biegających po wszystkich sklepach...?????