Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nierdzewka zdecydowanie taniej wyjdzie, to fakt...

a masz już te schody zrobione, bo nie wiem, czy coś przeoczyłam może?

nie - termin przesunięty na po 15 lutego - jakoś nie mam sumienia Pana dręczyć bo znowu wylewu dostanie - jak zamówię ta balustradę to będzie ok 4 tygodni mam nadzieję, ze w tym czasie się zamontują:yes:

Pasik, bardzo dziękuję za przemiłe wczorajsze spotkanie i cieszę się, że P. nie zaryglował drzwi i wpuścił cię :D

może zajrzyj na tą stronę - ja mam od nich barierkę, może coś ci się spodoba

http://www.inoxspaw.pl/galeria3.html

Lidzia dzięki :hug: - właśnie miałam prosić o namiary kogoś sprawdzonego :yes:

pasiulku, łózko super (tylko w stosownym kolorze, ofkorz:D) ja moze dzis wstawie fotke swojego. Podałabys mi cene na pw? Pytam z ciekawosci, bo my nie wycenialismy innych łóżek-z marszu zdecydowalismy sie na to- 2 tys, bez materaca, tapicerka skórzana)

nie - termin przesunięty na po 15 lutego - jakoś nie mam sumienia Pana dręczyć bo znowu wylewu dostanie - jak zamówię ta balustradę to będzie ok 4 tygodni mam nadzieję, ze w tym czasie się zamontują:yes:

No fakt, po takim długim oczekiwaniu to tydzień w tą czy w tą nie robi już chyba różnicy.

Olu razem ze stelażami wyszło 1680zł, nasze w alkantarze - my też z marszu:yes:

Alkantara za 1680zł :jawdrop: i stelaż do tego? :jawdrop: to niezły deal :yes:

No fakt, po takim długim oczekiwaniu to tydzień w tą czy w tą nie robi już chyba różnicy.

Alkantara za 1680zł :jawdrop: i stelaż do tego? :jawdrop: to niezły deal :yes:

nie robi -ale teraz będzie musiał się przed barierką wyrobić;)

łóżko kupowane w zwykłym sklepie;) a podobno ten producent wstawia też do domoteki i tam te łóżka są dwa razy droższe:rolleyes:

nie robi -ale teraz będzie musiał się przed barierką wyrobić;)

łóżko kupowane w zwykłym sklepie;) a podobno ten producent wstawia też do domoteki i tam te łóżka są dwa razy droższe:rolleyes:

w domotece za moje wyrko tyle ze w alkantarze o ile dobrze pamiętam to chcieli coś koło 7 tysięcy :rolleyes: