Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeszcze nigdzie - przyjedzie Pan z Bartyckiej, z Chełmżyńskiej i od Lidki - zobaczymy który wygra casting;)

Oby wygrał najlepszy ;)

Ps. Ja osobiście jestem uprzedzona do fachowców z Bartyckiej, bo poza nielicznymi wyjąkami większość to ludzie z łapanki, przypadkowi, nisko opłacani. Ale już wiele razy o tym pisałam. Mieliśmy u nas dwie ekipy z Bartyckiej i obie porażka: montaż parapetów i parkieciarze (ten ostatni chociaż ma świadomość że spieprzyli sprawę). Brałabym coś sprawdzonego, zwłaszcza, że to nie kilkaset złotych tylko kilka tysięcy :rolleyes:

Ps. Ja osobiście jestem uprzedzona do fachowców z Bartyckiej, bo poza nielicznymi wyjąkami większość to ludzie z łapanki, przypadkowi, nisko opłacani. Ale już wiele razy o tym pisałam. Mieliśmy u nas dwie ekipy z Bartyckiej i obie porażka: montaż parapetów i parkieciarze (ten ostatni chociaż ma świadomość że spieprzyli sprawę). Brałabym coś sprawdzonego, zwłaszcza, że to nie kilkaset złotych tylko kilka tysięcy :rolleyes:

Nawet ja o tym pamiętałam i zawsze miałam przed oczami Twoje parapety i opis przygód z nimi związanych gdy rozmawiałam z bartyckimi fachofcami

Nawet ja o tym pamiętałam i zawsze miałam przed oczami Twoje parapety i opis przygód z nimi związanych gdy rozmawiałam z bartyckimi fachofcami

pamiętam, pamiętam i ja:yes:

ten z Bartyckiej to nie dokładnie z Bartyckiej - w punkcie ze szkłem są wystawione też balustrady i kobitka skontaktowała mnie z gościem, który dla nich wykonuje elementy z nierdzewki przy ich realizacjach.... zobaczymy

Czyli jednak odpuszczasz szkło ... czyli sama zostaje???????????????????????? Buuuu ... na pocieszenie u mnie balustrada to chyba w przyszłym domu ;).

nie dokońca - nie jesteśmy z małżem przekonani że nie definitywnie, małż powiedział, że zdecydujemy po pomiarach - zobaczymy jak dobrze będą Panowie się sprzedawali:D

dzięki za pomoc - pokazałam małżowi to się śmiał, pytał czy wszystkie domowe decyzje będą z FM konsultowane:D

mamy łóżko:wave: Zu przespała pierwszą calutką noc w swoim pokoju bo wiedziała, że my śpimy tuż obok:yes:

fotek na razie niet bo okazało się, że obiektyw padł a nowy 2400-2600 - a to już nie w tym miesiącu:no:

dzięki za pomoc - pokazałam małżowi to się śmiał, pytał czy wszystkie domowe decyzje będą z FM konsultowane:D

mamy łóżko:wave: Zu przespała pierwszą calutką noc w swoim pokoju bo wiedziała, że my śpimy tuż obok:yes:

fotek na razie niet bo okazało się, że obiektyw padł a nowy 2400-2600 - a to już nie w tym miesiącu:no:

Aga ja robię zdjęcia komórkowe, bo mi tak wygodniej:yes: spróbuj:D