Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajnie ta Besta wpasowała się w te wnęki pod skosami :yes: I pomysł z expeditem super :)

Ale nie dawaj tych fioletowych stoliczków nocnych, bo rzeczywiście za dużo tych plam kolorowych będzie, przynajmniej w moim odczuciu :rolleyes:

w pierwszej wersji chciałam czarne potem stwierdziłam, że na tej ciemnej tapecie te mogłyby fajnie wyglądać a ścianę można zawsze przemalować;)

Widzę że w szafkowych dylematach możemy sobie podać*ręce :yes:

Te IKEA to są pierwsze i jedyne które na razie brałam pod uwagę. Bo muszę mieć wąziutkie.

Może zamówić u stolarza ... Ale jakie?

na bank Zuzy R. zrobi:yes:

ja chyba bym na nóżkach i z szufladką chciała:rolleyes:

Melduję, że barierki zamówione:yes: mają być już ...............................................

w przyszłym tygodniu:eek: zobaczymy- stanęło w końcu na linkowych - nie widziałam na żywo ani nie wiem jak się je użytkuje ale małż przeszczęśliwy bo wreszcie będzie to co jemu się podoba i jeszcze kaski w kieszeni zostanie;)

Ooo, to super niusy :cool:

Czy to znaczy, że barierki będą wcześniej niż schody?

Pasie, właśnie sobie przypomniałam - pokazywałam koleżance w pracy łóżko Twoje i Moni - wyślesz mi namiar? Bardzo jej się podobało :yes:

Edit: to znaczy pokazywalam dwa osobne łóżka, bo jeszcze ktoś pomyśli, że macie z Monią jedno wspólne :lol2: I do Moni też idę po namiar poskrobać ;)

Edytowane przez Elena76
położyłam do jednego wyrka Pasie i Moni ;)

Ooo, to super niusy :cool:

Czy to znaczy, że barierki będą wcześniej niż schody?

Pasie, właśnie sobie przypomniałam - pokazywałam koleżance w pracy łóżko Twoje i Moni - wyślesz mi namiar? Bardzo jej się podobało :yes:

Edit: to znaczy pokazywalam dwa osobne łóżka, bo jeszcze ktoś pomyśli, że macie z Monią jedno wspólne :lol2: I do Moni też idę po namiar poskrobać ;)

:rotfl:

Ell mąż męczy schodziarza jak wróci to zobaczymy co wskórał;)

łóżko zamówione tu:

www.dobre-materace.pl

Melduję, że barierki zamówione:yes: mają być już ...............................................

w przyszłym tygodniu:eek: zobaczymy- stanęło w końcu na linkowych - nie widziałam na żywo ani nie wiem jak się je użytkuje ale małż przeszczęśliwy bo wreszcie będzie to co jemu się podoba i jeszcze kaski w kieszeni zostanie;)

Suuuupr!!! Ale działacie:)

Linkowe będą pasować, mi się szklane podobają, ale takie proste( coś jak u mnie:p)

Niech ktoś mi powie, że skosy nie są klimatyczne! ta twoja sypialnia z nimi wygląda rewelacyjnie:rolleyes:

Suuuupr!!! Ale działacie:)

Linkowe będą pasować, mi się szklane podobają, ale takie proste( coś jak u mnie:p)

Niech ktoś mi powie, że skosy nie są klimatyczne! ta twoja sypialnia z nimi wygląda rewelacyjnie:rolleyes:

Martusia ja też mam nadzieję, że będą pasować:D a z tymi skosami to rzeczywiście bardzo klimatycznie tylko niestety żadnej szafy nie można postawić i wszystko musi wisieć w garderobie na drugim końcu korytarza:rolleyes:

małż jeszcze nie wrócił:rolleyes:

Lidzia Twoich wybrałam:D

tak się dziś zastanawiałam dlaczego ja tych barierek i tej sypialni wcześniej nie robiłam:bash: - jakoś nie mogłam się zebrać a w sumie tak szybko poszło;) chyba miałam tak jak Lidzia pisała u siebie - radość z mieszkania w nowym domu przyćmiła braki wykończeniowe:eek: plus moje niezdecydowanie i tak wyszło:sick:

małż jeszcze nie wrócił:rolleyes:

Lidzia Twoich wybrałam:D

tak się dziś zastanawiałam dlaczego ja tych barierek i tej sypialni wcześniej nie robiłam:bash: - jakoś nie mogłam się zebrać a w sumie tak szybko poszło;) chyba miałam tak jak Lidzia pisała u siebie - radość z mieszkania w nowym domu przyćmiła braki wykończeniowe:eek: plus moje niezdecydowanie i tak wyszło:sick:

mam nadzieję, że będziesz z nich zadowolona. Ale jestem wkurzona, bo na swoje musiałam czekać miesiąc, a ty będziesz mieć swoje w przeciągu tygodnia ;) :mad:

Panowie monterzy są bezbłędni, bo jak wchodzą do domu, to grzecznie zdejmują buty i zakładają kapcie :lol2:

Lidzia oni mają teraz przestój - sporo zewnętrznych balustrad, mówili że tak za miesiąc robota się zacznie:yes:

z tymi kapciami dobre:rotfl:

a wiesz, ze poznali po Twoich schodach bo jak im tłumaczyłam gdzie to za bardzo nie pamiętali a jak zobaczyli fotkę samych schodów to od razu:D

Nie strasz :bash: bo ja mam TYLE do zrobienia ze na kolejne 10 lat starczy ... a jak się będę tak "cieszyła" to może nawet do emerytury :rolleyes:

Lidzia oni mają teraz przestój - sporo zewnętrznych balustrad, mówili że tak za miesiąc robota się zacznie:yes:

z tymi kapciami dobre:rotfl:

a wiesz, ze poznali po Twoich schodach bo jak im tłumaczyłam gdzie to za bardzo nie pamiętali a jak zobaczyli fotkę samych schodów to od razu:D

w dobry czas się w takim razie wstrzeliłaś :D

fajnie, że pamiętali moje schody, bo w końcu parę miesięcy minęło od montażu :D