Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

o matko - apartament ??!!

a gdzie kawałek ogródka, nie mówię ze dużo ale choć tyci, zwłaszcza jak ma się dzieci to można drzwi na taras otworzyć i "wyrzucic" ferajnę na powietrze, a nie mówiąc o przyjemności grillowania

domek - domek - domek - i jeszcze raz domek, zwłaszcza pod Warszawą

ja też sobie nie wyobrażam mieszkania w blokach, ale mój małż całe życie w blokach i jego znajomi też z apartamentowców :p, więc ciągoty ma, ale ja mu skutecznie je z głowy wybijam :D

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość justyna_m

Witaj :D

dzienniczek przejrzałam, co nieco przeczytałam!!!!

Nie zazdrość tym, którzy są na etapie wykańczania domu!!! Dla mnie postawienie tego co jest to pikuś!!! Teraz zaczynają się problemy!!! Zobaczysz wspomnisz moje słowa. Teraz trzeba podjąć decyzje odnośnie kafli, drzwi, oświetlenie ... tego z czym codziennie będzie się mieszkało - a to nie jest łatwe ... nawet jak ma sie projektanta wnętrz. Teraz decyduje niestety zasobność portfela ... czasem niestety nie stać nas na coś co nam się bardzo podoba i musimy szukać innych materiałów wykończeniowych ... no i ten zabójczy kurs euro!!! nasze kafle zdrożały o 30zł na metrze!!! Cieszcie się tym etapem budowy :wink:

Dzięki za odwiedziny :D

wiem, wiem najłatwiej to postawić SSO :p wszyscy tak mówią

a od tego momentu zaczynają się schody, już mnie to przeraża :roll: bo ja raczej z tych mało zdecydowanych,

ale tak bym chciała, żeby już coś wreszcie się zaczęło dziać :D :D a my utknęliśmy na papierach :evil:

Gość justyna_m
a jaki styl planujesz w domku ... masz jakieś pomysły?? Ja wciąż się zastanawiam. Miao być nowocześnie ale chyba jednak zrobimy bardziej tak słodko i romantycznie ponieważ strasznie podobają mi się białe drzwi i listwy przypodłogowe.

Gość justyna_m
co raz bardziej podobają mi się meble stylowe aaale to nie te wnętrza i nie ta kaska :roll: więc chyba jednak będzie nowocześnie, bo małż romantycznego raczej nie przetrawi :roll:

ale też weźmiemy projektanta - co do tego oboje jesteśmy zgodni :p

mój przetrawił jak mu powiedziałam, że białe drzwi będą za 800zł z ościeżnicą a te nowoczesne to już 2500,00zł :roll: a musimy 9 par kupić.

Romantycznie dla mnie to nie różowo czy w różyczki i kwiatuszki mam na mysli coś takiego:

http://img153.imageshack.us/img153/865/0711smse3003ki1ev2.jpg

http://img126.imageshack.us/img126/282/beauxartsflannelgreyon9.jpg

http://www.saniyachughtai.com/yahoo_site_admin/assets/docs/_STJ3636.81112855.jpg

Justyś takie romantycznie to i dla mnie jest super :p :p :p ta kuchnia z pierwszego zdjęcia jak najbardziej w moim stylu a ta sypialnia jest po prostu bosssska :D

a ty kuchnie już masz zaprojektowaną

Pasie , a te kuchnie z wizji ci się zmieszczą ? Bo na tych zdjęciach wygladają łogromniasto, no chyba że zle widzę !

duże, duże i u mnie na pewno się nie zmieszczą, :roll: ale zawsze można pooglądać, my ostatnio mamy wizję kuchni z wyspą, chcemy zrezygnować zupełnie ze ściany miedzy kuchnią a jadalnią i zrobić w kuchni wyspę ale czy się zmieści to chyba się okaże dopiero jak dom będzie stał :roll: