Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tak:yes: i Ci zazdroszczę:D

No żebys Ty zdrowa była!

Przecież ja tu od 16 dni usycham :cry::cry::cry:

Chcialam jeszcze dodac ze mnie sie wydaje ze te schody to była bardzo szybka akcja (oczywiscie jak juz maszyna ruszyla)

Porownujac to do moich stopnic ktore leza i czekaja na ... wlasnie, na co? :mad:

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja jeszcze podrąże szczegóły ... czy te elementy pionowe są połączone czy tam są szpary pomiędzy tymi uskokami?

nie ma szpar, wszystkie profile ze sobą połączone:yes:

No żebys Ty zdrowa była!

Przecież ja tu od 16 dni usycham :cry::cry::cry:

Chcialam jeszcze dodac ze mnie sie wydaje ze te schody to była bardzo szybka akcja (oczywiscie jak juz maszyna ruszyla)

Porownujac to do moich stopnic ktore leza i czekaja na ... wlasnie, na co? :mad:

Monia Wy pierwszy raz na tak długo się rozstaliście?

a stopnice Twoje czekają sobie tak jak moje barierki na wenę:D

dzięki:)

ale mnie to psychicznie wymęczyło a jeszcze sobie założyłam, że przed czerwcowym wypływem na północ parę innych rzeczy dokończę:sick:

No dobra... wymieniaj, co masz jeszcze do dokończenia... i tak mnie nie pobijesz:no::p

to my jesteśmy weteranami w rozstawaniu, od 11 lat rozstajemy się na całe wakacje a nawet jak starszak nie chodził jeszcze do szkoły do końca września siedzieliśmy nad morzem- i to małż ma gorzej bo ja tam plażuje i ciągle mam kogoś znajomego a bidak pracuje, tylko czasami na weekendy był z nami - pierwszy rok był ciężki ale potem się przyzwyczailiśmy:rolleyes: