Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Schody i barierka rzeczywiście super wygladają, a co za światłka schodowe szykujesz, nie widziałam takich wcześniej, podasz link do nich?

dzięki:)

Barbara to takie sa też okrągłe

http://www.lifestylehome.pl/oswietlenie-schodow/1085-maxlight-mini-led-ii-kinkiet-scienny-minicsled.html

tylko targuj się o cenę bo mi w jednym sklepie zeszli z niej o ok. 50zł na sztuce, ale małż się uparł, że chce zobaczyć jak one świecą...

Edytowane przez pasie

Pasiulku, barierka wyszła pieknie. A co do lampek....kurcze załuje, ze nie pomysłałam o takich ruchomych do sypialni-a juz sa kupione:(

dzięki:) a z lampami zależy kto co woli bo te ruchome przeważnie są mało ozdobne, raczej proste....

a tu się moja droga mylisz, bo ja się pobiję z lekką ręką :lol2:

zapomniałam - te Twoje miliony kabelków:D

Pasie bić będziesz :mad: jednym palcem, szczególnie po Zumbie dałabyś radę - nie wolno słabszych bić :sick::rotfl:

dzięki Kochana za wstawiennictwo:hug: tym bardziej, że mnie choróbsko dopadło i własnie z łóżka nadaje:yes:

dzięki:)

Barbara to takie sa też okrągłe

http://www.lifestylehome.pl/oswietlenie-schodow/1085-maxlight-mini-led-ii-kinkiet-scienny-minicsled.html

tylko targuj się o cenę bo mi w jednym sklepie zeszli z niej o ok. 50zł na sztuce, ale małż się uparł, że chce zobaczyć jak one świecą...

Paśku a jak właśnie one swiecą? kropka tak pośrodku i od dołu?Może jakby mi się spodobały to byś mi je z upustem kupiła na siebie?bo ja nie najlepsza w targowaniu.A kolor światło ciepły?

Paśku a jak właśnie one swiecą? kropka tak pośrodku i od dołu?Może jakby mi się spodobały to byś mi je z upustem kupiła na siebie?bo ja nie najlepsza w targowaniu.A kolor światło ciepły?

kurde, na właśnie nic nie wiem:( ale dotarłam do producenta i w poniedziałek wysmaruję mu maila i zobaczymy czy da jakieś namiary gdzie je można obejrzeć...

czyli te co ja ci kupiłam , nie są do sypialni?:no:

Nie:no: one są do gabinetu.Beda oswietlać biblioteczkę na książki:wiggle:

Do sypialni kupiłam z Kare. Strasznie mi sie spodobały.Ale jak z ich praktycznością, to się okaże.

Pasiu, zdrówka Kochana życzę.

Edytowane przez hazeleyes1982