Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Pśku. A propos tarasu....bez dwóch zdań drewniany jest piękny, ale jak zobaczyłam drewniane tarasy po zimie, to się skutecznie wyleczyłam, nie dla mnie taka impreza:sick: Mój jest nasłoneczniony cały dzień, też jest ciepły i też można gołą stopą:p, a przynajmniej nie muszę przy nim nic robić, a i ładny też jest ;)

Teraz takie bum i moda na to drewno na tarasie i każdy chwali bo ma sezon lub dwa i jeszcze to drzewo jako tako wygląda, ciekawe co powie za 3 lata;)

czeresienki to i ja mile wspominam :) i w tym roku też poprosze z dostawą do domu ;)

Pasiu - dzięki za wspólne zakupy ;)

Poczekaj jeszcze trochę a dostawę masz zagwarantowaną:D

Zuza i ja również:hug: mam nadzieję, że moja róża dojechała:yes:

Oooo jak ja bym zjadła czereśni.. takich dooobrych :)

jeszcze chwileczkę, jeszcze momencik;)

pasiu, zapomniałam Ci napisac, ze snilo mi sie ze sie spotkałysmy przypadkiem (nie pytaj jakim cudem:lol:) i se gadałysmy i w ogóle super było.Mam nadzieje, ze to był proroczy sen:yes:

cuda sie zdarzają:D może na Wasze Milanówkowe spotkanie chociaż na chwilkę wpadnę - u mnie to urodziny Zu ale może choć na kwilkę się wyrwę:yes:

Cześć Pśku. A propos tarasu....bez dwóch zdań drewniany jest piękny, ale jak zobaczyłam drewniane tarasy po zimie, to się skutecznie wyleczyłam, nie dla mnie taka impreza:sick: Mój jest nasłoneczniony cały dzień, też jest ciepły i też można gołą stopą:p, a przynajmniej nie muszę przy nim nic robić, a i ładny też jest ;)

Teraz takie bum i moda na to drewno na tarasie i każdy chwali bo ma sezon lub dwa i jeszcze to drzewo jako tako wygląda, ciekawe co powie za 3 lata;)

powiem, że mnie przekonałaś tym bardziej, że dbanie o ten taras byłoby jak wszystko na mojej głowie:sick:

a co masz na swoim?

nawet z Zuzanką dziś rozmawiałyśmy o tarasie - na balkonie mam gresowe płytki już zaczęliśmy trzeci rok i nic się z nimi nie dzieje...

No właśnie o to chodzi, pewnie na mojej głowie też bym miała dodatkowy problem, bo m by się wypiął :p a, po co jak można mieć i ładne i praktyczne;)

Ja mam pasieńko libet venetia, na tarasie i na schodach wejściowych też.

ja też o libecie myślę, muszę tylko policzyć czy po zrobieniu spadku mi jeszcze wejdzie....

Świetnie się zapowiadają inspiracje tarasowo - ogrodowe. Życzę Ci porozumienia w tych sprawach z innymi użytkownikami (oby wszystko szło po Twojej myśli).

zobaczymy co z tych inspiracji wyjdzie bo już sezon nadmorski za pasem i tam mnie wywieje, ale mam nadzieję że coś się uda porobić....

zobaczymy co z tych inspiracji wyjdzie bo już sezon nadmorski za pasem i tam mnie wywieje, ale mam nadzieję że coś się uda porobić....

Oj, nie teraz to może po wakacjach. Albo następnej wiosny. Już wiesz do czego dążysz. Pomalutku, stopniowo. Jakbyś na raz wszystko skończyła to potem chciałabyś tylko odpoczywać? Nie ma tak dobrze.

A wyjeżdżacie chyba dopiero po zakończeniu roku szkolnego, czy wcześniej?

Czółko:)

decyzja trampolinowa zapadła - będzie taka 3m i Zu dostanie ją na urodzinki w maju:yes:

po troszku walczę z ogrodem - efekt jest taki, że boli mnie wszystko a nawet połowa z zaplanowanej ilości darni nie zdjęta.... mam nadzieję, że w sobotę będzie już cieplutko i skończymy przygotowywać rabaty pod nasadzenia...

Czółko:)

decyzja trampolinowa zapadła - będzie taka 3m i Zu dostanie ją na urodzinki w maju:yes:

po troszku walczę z ogrodem - efekt jest taki, że boli mnie wszystko a nawet połowa z zaplanowanej ilości darni nie zdjęta.... mam nadzieję, że w sobotę będzie już cieplutko i skończymy przygotowywać rabaty pod nasadzenia...

u nas też w maju trampoilna ;) wszak mam dwa dziecioki majowe :) tylko kupię taką ok 4 metrów

a co do soboty to też wiążę z nią duże plany ale jak aura się nie poprawi to... wolę nawet nie mysleć :(

u nas też w maju trampoilna ;) wszak mam dwa dziecioki majowe :) tylko kupię taką ok 4 metrów

a co do soboty to też wiążę z nią duże plany ale jak aura się nie poprawi to... wolę nawet nie mysleć :(

moi też by chcieli jak największą ale ja mam tylko jedno miejsce gdzie ją mogę/chcę ustawić więc tam większa jak 3m nie wejdzie:no:

z tą pogoda massakra - Wojtek mówił, że nad morzem ciepło, rodzice dzwonili, że u nich 20 stopni a u nas:mad:

będę u Cię po 13-tej, OK?

moi też by chcieli jak największą ale ja mam tylko jedno miejsce gdzie ją mogę/chcę ustawić więc tam większa jak 3m nie wejdzie:no:

z tą pogoda massakra - Wojtek mówił, że nad morzem ciepło, rodzice dzwonili, że u nich 20 stopni a u nas:mad:

będę u Cię po 13-tej, OK?

oki :)

ja planuję z tyłu domu trampolinę i piaskownicę dla Jula dletego R zrobiła tam jeszcze jedną latarnię :)

nie chciałam tych zabaweczek mieć na widoku ;)

Kochanie ja u Ciebie chyba jeszcze nie byłam, ale znamy sie z innych watków nieprawdaż ?

Na razie nic nie obejrzałam, lampami sie tylko zachwyciłam i chyba jedna ukradnę, ale w innej sprawie.

18 maja robimy u mnie w Milanówku zlot forumowiczek, mam nadzieję, że Cie tu nie zabraknie, serdecznie zapraszam :)

I w ogóle, kto ma ochotę niech się zgłosi u mnie duzo miejsca jest :) Zapraszam, kto chetny poznac sie osobiście :)

Kochanie ja u Ciebie chyba jeszcze nie byłam, ale znamy sie z innych watków nieprawdaż ?

Na razie nic nie obejrzałam, lampami sie tylko zachwyciłam i chyba jedna ukradnę, ale w innej sprawie.

18 maja robimy u mnie w Milanówku zlot forumowiczek, mam nadzieję, że Cie tu nie zabraknie, serdecznie zapraszam :)

I w ogóle, kto ma ochotę niech się zgłosi u mnie duzo miejsca jest :) Zapraszam, kto chetny poznac sie osobiście :)

Witaj Aluś:)

o spotkaniu wiem i już kombinuję kiedy Zu urodziny wyprawić, żeby z Wami się spotkać:yes: uwielbiam forumowe spotkania...