Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

buuuuu,nie da rady - starsi zaganiani przed kolejnym wyjazdem a Zu zasmarkana siedzi w domu:( w przyszłym tygodniu sobie pokawkujemy bo P. ma wolne:yes:

to do doooooooooooooopy :(

to jak P ma wolne to chyba po grilla polecę :) my wypijemy kawę a panowie nam jedzonko przygotują ;)

Zaliczyłam ze Starszakiem lekarza - wredota jak to Pani określiła bardzo mocno nie zaatakowała ale dostaliśmy skierowanie na USG, zwolnienie do końca roku z WF i zakaz jazdy na zieloną szkołę - a to miał być jego pierwszy wyjazd, na MAZURY, mieli tam mieć jakieś spływy kajakowe, wycieczki rowerowe.... nawet nie wiadomo czy w wakacje będzie mógł pływać w morzu, przynajmniej pół roku oszczędzania się przed nim...

Zaliczyłam ze Starszakiem lekarza - wredota jak to Pani określiła bardzo mocno nie zaatakowała ale dostaliśmy skierowanie na USG, zwolnienie do końca roku z WF i zakaz jazdy na zieloną szkołę - a to miał być jego pierwszy wyjazd, na MAZURY, mieli tam mieć jakieś spływy kajakowe, wycieczki rowerowe.... nawet nie wiadomo czy w wakacje będzie mógł pływać w morzu, przynajmniej pół roku oszczędzania się przed nim...

No to chyba nie jest tak źle, skąd sie takie świnstwa biora ?

Szkoda tylko tejzielonej szkoły :(

zielonej szkoły chyba nie (bo nie wie co traci;)) ale zakazu pływania najbardziej, przecież my dwa miech siedzimy nad Bałtykiem a potem jeszcze Cro i basen do którego najlepiej skacze się na bombę.... w sumie to nadal nie wiadomo gdzie to złapał a przechodził może nie ciężko ale długo....

pasiu - buziole dla synusia - najważniejsze, ze dziadostwo zdiagnozowane , teraz trzeba dziada wykonczyć i bęzie dobrze. Trzymam kciukasy i przytulam :yes:

Ps. jutro przyjeżdżają (a przynajmniej mają przyjechać) panele kokosowe, więc jak kcesz to je obfoce dla Cię :D

pasiu - buziole dla synusia - najważniejsze, ze dziadostwo zdiagnozowane , teraz trzeba dziada wykonczyć i bęzie dobrze. Trzymam kciukasy i przytulam :yes:

Ps. jutro przyjeżdżają (a przynajmniej mają przyjechać) panele kokosowe, więc jak kcesz to je obfoce dla Cię :D

dzięki:)

to dziadostwo ponoć nieuleczalne, już zawsze będzie w nim -ale nie wiem czy może kiedyś zachorować raz jeszcze:rolleyes:

obfoć, plissss bo ja już mam chyba na nie miejsce:yes: