Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, przyszłam chwalić fryzurę! Super! Ciekawe czy w tym roku na pomorzu bedzie nam dane się poogladac, choć teraz to ja dwa razy albo i wiecej mniej mobilna jestem, moze sie po prostu w Twoja miejscowkę na weekend zapiszę i się spotkanie ma szansę udać, kiedy się wybierasz, są jeszcze miejsca? Może złocie forumowy, dzieciowo weekendowy mały rozkręcimy nawet.

A tu tematy roslinkowe na tapecie, jak w cień to konwalie funkie i barwinek, super roślinki, tylko co to ma być. Chcecie tam chodzic? Z trawy w cieniu lepiej zrezygnuj szkoda nerwow, roboty, czasu i pieniędzy.

Hej, przyszłam chwalić fryzurę! Super! Ciekawe czy w tym roku na pomorzu bedzie nam dane się poogladac, choć teraz to ja dwa razy albo i wiecej mniej mobilna jestem, moze sie po prostu w Twoja miejscowkę na weekend zapiszę i się spotkanie ma szansę udać, kiedy się wybierasz, są jeszcze miejsca? Może złocie forumowy, dzieciowo weekendowy mały rozkręcimy nawet.

A tu tematy roslinkowe na tapecie, jak w cień to konwalie funkie i barwinek, super roślinki, tylko co to ma być. Chcecie tam chodzic? Z trawy w cieniu lepiej zrezygnuj szkoda nerwow, roboty, czasu i pieniędzy.

Hej Emolku:) dzięki za pochwałę;)

ja nad morzem kibluję całe lato i to bez własnego auta więc cały czas będę obecna..

muszę w tym cieniu coś nasadzić ,żeby koryta z ogrodu nie było widac - funkie tam wylądują i po sprawie;)

Jakie zmiany na avatarach :) Pasia z córą, Monia też nie do poznania :)

Świetne fotki :) Pozdrawiam :)

dzięki:):):)

Pasiula, jaki avatarek:jawdrop:

Jaka fryzura:jawdrop: odlot:lol2: Wygoliłaś pół głowy od piątku?:o:lol2:

Madzia to moja fryzura z zimy:D ale od piątku bok znowu wygolony tylko kolor nadal ciemniejszy bo muszę dac włosom odpocząć przed latem

nawet nie wiecie co się dziś stało;)

zamówiłam DWIE lampy:lol::lol::lol: tylko nawet nie wiem gdzie zawisną..... mają przyjść po niedzieli.....

jest jeszcze druga bardzo ważna rzecz - mój osobisty małżonek zgodził się wreszcie na mój tatuaż (po 10 latach od poprzedniego)- szukam czegoś fajnego na stopę :D

będzie ta burza bo nie wiem czy mam podlewać:confused:

zamówiłam DWIE lampy:lol::lol::lol: tylko nawet nie wiem gdzie zawisną..... mają przyjść po niedzieli.....

jest jeszcze druga bardzo ważna rzecz - mój osobisty małżonek zgodził się wreszcie na mój tatuaż (po 10 latach od poprzedniego)- szukam czegoś fajnego na stopę :D

no to teraz czas na ... :p

Ty, a Ty gdzie masz ten tatuaz!?

Jakie te lampy?

Pasiula - zaskakujesz mnie:o Jak Ty "rockowa" jesteś:rotfl:

Madzia to taka moja druga ukryta natura - miałam już i kolczyk w nosie i łyse pół głowy i czerwonego jeża - w młodości byłam zbuntowana:D odkąd dzieci są to trochę przystopowałam ale siedzi to gdzieś w środku...