Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:stirthepot: myśle, że dziewczyny sie nie zniechęcą i tak

ja też:D ale w zeszłym roku mieliśmy ich tyle, że rozdawałam na prawo i lewo, a części nawet nie zerwaliśmy...

siedzę dziś w domu bo mnie pół nocy uczulenie trzymało, oczy mam nadal całe opuchnięte, wstyd się komuś pokazać....

na co masz uczulenie??????

a ja wstałam dopiero co o 10.:wiggle: jest u nas tak pochmurno,że nie chciało wstawać z łózka. dzis pieke ten chleb od Moni no knead bread. za godzine idzie do pieca:stirthepot:

już sama nie wiem:( może to croissant, którego zjadłam w ciągu dnia - potem cały dzień mnie pobolewała wątroba a na wieczór mnie zaczęło dusić, wysypało i spuchłam jak zwykle...

już sama nie wiem:( może to croissant, którego zjadłam w ciągu dnia - potem cały dzień mnie pobolewała wątroba a na wieczór mnie zaczęło dusić, wysypało i spuchłam jak zwykle...

A nie jadłas truskawek, cholerka tak je posypują, ze ja jestem cała wysypana, na truskawki uczulona nie jestem tylko na te pestycydy :(

A nie jadłas truskawek, cholerka tak je posypują, ze ja jestem cała wysypana, na truskawki uczulona nie jestem tylko na te pestycydy :(

nie nie jadłam - znaczy już jadłam dużo razy i nic..

a z rogalikiem, małż mi przypomniał, że była już raz akcja tylko tamten był z czekoladą...

chyba za mało wzięłam sterydu, powinnam 6 tabletek a połknęłam tylko 3 bo wydawało mi się, że lekko mnie uczuliło i dlatego tak długo mnie przetrzymało...