Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Pasiku:). Ty taka chudzinka jesteś, że ze spuchnięciem pewnie Ci do twarzy;)... żartuję, bardzo mi przykro:(. Kiedy jedziesz? Zdążysz do I po foremki przed wyjazdem, czy nie da rady?

Asik zdążę, wyjeżdżamy dopiero na początku lipca:yes: nawet miałam w tym tygodniu jechać ale Zu dopiero dziś poszła do przedszkola....wybierzemy się pewnie po niedzieli albo w weekend...

mecz się skończył, myślałam, że przerąbiemy ale nie jest tak źle:D

do Ikei jeszcze nie dotarłam:no: może ten weekend:rolleyes:

dziś walczyłam z chwastami na trawniku, jutro chwasty miedzy thujami..

aaaaa i wycięliśmy z małżem wiśnie w ogrodzie i mam teraz dziurę....chyba coś bordowego chcę wsadzić, Zuz@ zasugerowała mi też wiśnie albo śliwę tylko ozdobną... macie inne pomysły no jest ograniczenie bo będzie rosło blisko budynku, jutro zrobię fotkę i pokażę co i gdzie

Edytowane przez pasie

Żeby nie było nudno to dziś mnie znowu coś uczuliło :sick: ale tym razem po dawce 6 sterydów szybko przeszło... ale przestraszyłam się i zapisałam do alergolaoga bo coś ostatnio za często mi się zdarza a będę nad morzem sama z dzieciami i do najbliższego szpitala 20km...

roboty mam masę przed sezonem ale trochę w ogrodzie jeszcze robię - może jutro wrzucę fotki bo bateria mi padła...

O to dobrą receptę dostałaś :DChoć jak sobie pomyśle o hodowli zakwasu to mi słabo ;) dlatego poszłam na łatwizną i znalazłam dobrą piekarnie :Dhejeczka, dawno mnie nie było.Czytałam o uczuleniach , współczuje mocno :(