Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czereśnie nadal na drzewie, nikt nie ma śmiałości ich ruszać:D

wróciliśmy po weselu na Kurpiach dokładnie w Myszyńcu - byłam tam pierwszy raz w życiu chociaż moja babcia tam się urodziła i jeszcze resztki jej rodziny tam mieszkają... kwiaty mi popadały przez ten upał straszliwy a ja jeszcze mam milion spraw do załatwienia zanim zniknę na dłużej....

w każdym razie najświeższe wieści ze środkowego wybrzeża są takie, że tam dziś tylko 20 stopni i bez słońca:eek:

zapomniana lampa nr. 2

http://i45.tinypic.com/1j3v2d.jpg

pasie, widzę, że u Ciebie też ogrodowo :)

Co do czereśni, to kiedyś mój rodzony brat przywiózł mi z domu wiadro, po czym zadzwoniła mama z pytaniem: "Jak czereśnie? Dużo zjadłaś?" na co ja: "Wszystkie - pycha!". Mama jakoś szybko skończyła rozmowę, ale musiała do niej wrócić, kiedy po jakimś czasie zażyczyłam sobie drugiego wiadra. Przyznała się wtedy, że to było pierwsze zrywanie, a jak zasiedli do pałaszowania, odkryli robaki. W każdym owocu!

Od tego czasu czereśni nie tykam, a tak je uwielbia(ła)m :bash:

ale teraz 19?

Jak teraz to suuuper. Tez bym tak chciala

Ale Ci zazdroszcze. 2 miesiace wczasow :popcorn:

Jak sie lecialo?

Monia w dzień było tylko 22 i bez słońca:(

leciało się baaardzo dobrze tylko króciutko;) chociaż Straszak miał trochę pietra ale dla Zu to była frajda:wiggle:

Paśku słońca życzę :)

Nie przejmuj się w zachodnim wybrzeżu Międzyzdroje, Pobierowo, Rewal też zimno... Mąż tam jest.. Pojedzie teraz na wschód.. będzie tam koło Ciebie... ;)

A u nas kolejny dzień upału a wieczorami olbrzymia burza i grad.. wszystko by było OK gdybym w domu była, a ja z młodym nad jeziorem wędki węglówki i pontony zbierałam.. Wracałam z sercem na ramieniu po ulicach zamienionych w potoki...