Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ja już się nie sypię :D chwilowo bo sterydy podziałały ;)

===========================================================================

dziś miesięcznica mojego sklepiku -jak na razie nawet przez chwilkę nie żałowałam o decyzji o jego otwarciu :D

pokażę Wam co dzięki sklepikowi zyskał wreszcie mój salon

http://i50.tinypic.com/rmmnw6.jpg

teraz jeszcze rolety na białe wymienię i bedzie gites

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się ciepło :)

Piękny domek, wysmakowane, gustowne wnętrza, śliczny sklep, rewelacyjny pomysł, fantastycznie dzieciaki - i mogę tak bez końca :p

A zapytać chciałam co to, to świetne, idealnie pasujące do mojego domu, co masz na podłodze w kuchni i jadalni:P - doczytałam, że gres, a coś więcej, żebym uniknęła bólu głowy przy wyszukiwaniu wśród tysięcy modeli?

Pozdrawiam!

ja mam moro..... takie jedwabne M/ ja na biodrach nisko lubię nosić..... ale one sa cieniusienkie , raczej na cieplą wiosnę i lato:) i przy zaszewkach się trochę rozchodzą:confused: dlatego nie wiem czy je zostawię:no: może......mam miesiąc na zwrot.

czarne u nas chyba byly i takie brązowe. tych zielonych nie było, bo chcialam .:p

--------------

Monia byłam i oddałam - wzięłam za to takie:

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012-s/317508/1029507/SPODNIE%20W%20STYLU%20JE%C5%B9DZIECKIM

a drugie takie cieniutkie jeansowe, luźne ale nie mogę znaleźć na stronce :rolleyes:

:wtf:właśnie robię ze Starszakiem lekcje, plan wydarzeń lektury W 80 dni dookoła świata:wtf:

Aguś , cudna lampa, bardzo u was pasuje :yes:

Powiedz mi te spodenki czarne, fajne leżą? Bardzo nisko krok dynda :lol2: w kolanach czy ciut wyżej:D Zadowolona jezdeś ?

Kurcze też poluje na dżinsy w zarze , były a teraz ich nie wiedzę :sick:, te o których piszesz to też takie baggy, czy jak to się zwie...

Ja chcę coś w tym stylu http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012-s/329005/1049490/JEANSY%20%27BAGGY%20CARROT%27, ale już tych nie ma, no i właśnie jeszcze klika dni temu były takie tylko nie szare a w dżinsowym kolorze i już ich ni ma:sick: