Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Aguś , cudna lampa, bardzo u was pasuje :yes:

Powiedz mi te spodenki czarne, fajne leżą? Bardzo nisko krok dynda :lol2: w kolanach czy ciut wyżej:D Zadowolona jezdeś ?

Kurcze też poluje na dżinsy w zarze , były a teraz ich nie wiedzę :sick:, te o których piszesz to też takie baggy, czy jak to się zwie...

Ja chcę coś w tym stylu http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012-s/329005/1049490/JEANSY%20%27BAGGY%20CARROT%27, ale już tych nie ma, no i właśnie jeszcze klika dni temu były takie tylko nie szare a w dżinsowym kolorze i już ich ni ma:sick:

Marta będą//// przecież to nowa kolekcja:D:yes:

Ja mam bardziej dyndające:D prawie w kolanach!! agi spokojniejsze:yes:

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marta będą//// przecież to nowa kolekcja:D:yes:

Ja mam bardziej dyndające:D prawie w kolanach!! agi spokojniejsze:yes:

Sprawdzam codziennie moni czy te dżynsy som :D

Te paśki czarne mi się spodobały, ale ja przez net zamówię, chyba s-ke wezmę:rolleyes: Pasiu ty masz jaki rozmiar?

Paska ma s , ty też wez S. będzie dobra , bo ty w biodrach wąska jesteś:yes:

na pewno wrzucą je:yes: ale ciekawa jestem jak leża:yes:

a moich skorzanych kurtek też nie ma na necie...a były( one mialy super cenę, przynajmniej o 50% tansze niż w Zarze:D)

------------------------

ale Aga ci postów nabijemy:yes:

uwaga odpowiadam hurteem :D

Hazelku czekam niecierpliwie :yes: co do Planu - nie miałam już siły bo o 22-giej wróciłam z miasta :sick: kazałam mu zerżnąć z netu a dzis mu chyba nogi d....y powyrywam, żeby do 22 lekcje nie były zrobione:mad:

Monia czarne spokojniejsze - rzeczywiście :yes:

Marta mam S ale XS też by była dobra bo w biodrach wchodzę i trochę mnie materiału się dynda:p ale nie było, najwyżej jak się rozciągną to zaszewek dodam i tak się nikt nie połapie:D dzięki za żyrandol - na żywo sto razy ładniejszy;)

ja przez net zamówiłam baleriny dla Zu bo w sklepach tego modelu nie było, za duże o rozmiar bo jej rozmiarówki nie było ale może do wiosny noga jej urośnie:p

Dzieci dziś wysłałam do Karpacza - cały tydzień katarzyliśmy więc modlę się ,żeby Babci numeru nie wywinęli i się nie rozłożyli:no: Zu to katar miała mały ale za to akcja pęcherz:sick: a tam w Gołębiewskim atrakcje basenowe a ona pierwsza do takich rzeczy, trzymajcie kciuki :p

zostawiam miłej niedzieli :hug: ja w pracy do 20tej....

Moja nadzwyczaj spokojna Zu zaliczyła dziś, pierwszego dnia wyjazdu, wypadek - oczywiście nie na sankach ani nartach tylko na stołówce - biegła do stolika i wpadła na kobitkę i nadziała się na talerz - rozcięła sobie pod okiem, na szczęście nie groźnie, pojechali z nią do chirurga, założyli tam jej plasterek na 7 dni....

Moja nadzwyczaj spokojna Zu zaliczyła dziś, pierwszego dnia wyjazdu, wypadek - oczywiście nie na sankach ani nartach tylko na stołówce - biegła do stolika i wpadła na kobitkę i nadziała się na talerz - rozcięła sobie pod okiem, na szczęście nie groźnie, pojechali z nią do chirurga, założyli tam jej plasterek na 7 dni....

biedna Zu :( Dobrze, że tylko na plasterku się skończyło.Twoja ma rozcięte pod okiem, a moja młoda miała 2x ten sam łuk brwiowy :lol2: