Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem po testach pierwszych, na razie panel wziewny - mam mega uczulenie na bylicę i mniejsze na rożne inne w tym na kota.... od razu po świętach dalsza częśc tym razem panel pokarmowy... ale jak na razie dieta zalecona przez alergologa skutkuje bo AZS się uspokoił...

Starszak już drugi tydzień w domu kaszle jak gruźlik :(

Zu odpukać nic ale ropieje jej od wczoraj jedno ucho - psikam jakimś aseptikiem ale ona nie da wyjąc kolczyka - nie wiem czy bez wyjmowania się jej zagoi... jak nie urok to sr.....ka :D

Ooo to witaj w klubie z tą bylicą.. jak mnie robili test to myślałam, że skórę mi rozerwie.. tak mi ręka spuchła.. Masakra,, rano drugiego dnia byłam od razu u lekarza po zastrzyki.. on i ja byliśmy przerażeni....

Nie miałam pojęcia , że w lipcu jak bylica pyli ja mam okropny kaszel, zapuchnięte i łzawiące oczy,, w sumie zwykle ratował mnie wyjazd nad morze..

A Ty jak znosisz lipiec ? też umierasz , czy nad morzem jesteś i tak bokiem obchodzisz...

Tam jest mniej bylicy...

Wiolunia nad morzem niestety też pyli ale trochę mniej ale i tak cały czas tam biorę leki bo ja o bylicy wiem od dawna - tylko, że ta lekarka spojrzała na moje uczulenie bylicowe trochę szerzej i wszelkie krzyżowe też mi kazała odstawić - muszę uważać z ziołami, ziarnami słonecznika i zobaczymy z czym jeszcze i te moje puchnięcia i obrzęki twarzy to często waśnie u osób uczulonych na bylice i często w czasie kiedy ona kwitnie...

Gosiu z odczulaniem chyba bedzie problem bo nie chcą odczulać przy hasi... a co do Starszaka to miał w eszłym roku robione testy z krwi i wyszło, że alergikiem nie jest ale choruje dużo jak na 13-to latka więc już sama nie wiem...

• 2 weeks później...

Przez śnieżyce zasuwając , się przebija siny zając. Za nim jajo dzielnie pędzi , choć zimówki ktoś mu zwędził . Pewnie wina to baranka , bo od rana jest na sankach . Gdzieś widziano Mikołaja , to są Wielkanocne jaja .

Zdrowych , Wesołych i Rodzinnych Świąt życzy Adam

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=180417&d=1364745664