Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beta kopiuj sobie do woli :D ja od Dorci skopiowałam nazwy roślinek, tylko zdjęcia sama wklejałam ..............

Kruelciu nooo M powiedział, że twoja :D :D i dziękuję za owocki bo tak z nimi tęsknię, w zeszłym roku nawet jednej nie zjadłam bo Zu maluśka była.......

Glamciu ale żeś mnie w maliny wpuściła, koncertowo :D :D :D ......

dziękuję, ja też myślę, że to połowa sukcesu :p

za córeczkę dziękuję :D

to fajnie, że już będziecie składac o PnB i przynajmniej przetrzecie szlak i będę wiedziała czego się spodziewac :lol:

a ile mają kosztowac Was zmiany w projekcie, bo ja dałam projekt architekt ale o ich cenę się nie pytałam :roll:

buziaczki Aga

Aga,

Gratuluję - PNB - jesteś pierwsza :) My musielismy zrobic tysiąc poprawek i PNB odbieramy dopiero w poniedziałek.

Mam do Ciebie wielka prośbę. Dopiero teraz zaczyanamy szukac ekipy i kierownika budowy. Wyczytałam w Twoim dzienniku, ze już masz wybranych - więc uśmiecham się do Ciebie o namiary na nich :lol:

Jak czytam to Wy juz macie większos rzeczy ustalonych - my natomiast trochę zniechęcilis my się tym ciagłym popawianiem projektu, ze odpuścilismy sobie na chwilę. Ale wraca mi energia i chyba za TWoim przykładem rozpocznę pisanie dziennika :wink:

Witam,

Ja tez trzymam kciuki.

Jesteśmy sąsiadkami - ja zaczynam budować na wiosnę w Pruszkowie koło Warszawy.

Teraz kończymy projekt i rozpoczynamy walkę o załatwianie wszystkich dokumentów

Hurrrra wreszcie jakaś sąsiadeczka się odezwała :lol:

a papierki już macie pozałatwiane, bo mnie dopiero wizyta w "naszym kochanym" starostwie czeka :roll:

a może też zaczniecie pisać dziennik budowy :lol: :lol:

pozdrawiam i też trzymam kciukasy :D

a ja sie ledwo z Pruszkowa wyprowadzilam, w strone Nadarzyna, ale to tez nie tak daleko :)

Super - coraz więcej sąsiadek :)

za córeczkę dziękuję

to fajnie, że już będziecie składac o PnB i przynajmniej przetrzecie szlak i będę wiedziała czego się spodziewac

a ile mają kosztowac Was zmiany w projekcie, bo ja dałam projekt architekt ale o ich cenę się nie pytałam

buziaczki Aga

Aga,

Gratuluję - PNB - jesteś pierwsza My musielismy zrobic tysiąc poprawek i PNB odbieramy dopiero w poniedziałek.

Mam do Ciebie wielka prośbę. Dopiero teraz zaczyanamy szukac ekipy i kierownika budowy. Wyczytałam w Twoim dzienniku, ze już masz wybranych - więc uśmiecham się do Ciebie o namiary na nich

Jak czytam to Wy juz macie większos rzeczy ustalonych - my natomiast trochę zniechęcilis my się tym ciagłym popawianiem projektu, ze odpuścilismy sobie na chwilę. Ale wraca mi energia i chyba za TWoim przykładem rozpocznę pisanie dziennika

Hej cieszę się, że jesteś :D

jutro Ci wszystko napiszę, bo mała cosik tam piszczy w łóżeczku :roll: