Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość justyna_m

może i mężowi też się spodoba???

urabiam go jak mogę, pokazuje te wszystkie foty na forum i efekt jest taki, że naprawdę zaczyna mięknąć :lol:

mój właśnie po tych zdjęciach, które wkleiłam wymiękł ... jeszcze kilka innych mu pokazałam i po nim :D :D :D

no nie mogę ale jazda :D :D :D

a kiedy chrzciliście? w Święta ?, bo my tydzień po, ale Twoja to chyba troszkę młodsza od Zu, a przynajmniej nie taka pyzata :D

U nas chrzciny były w pierwszy dzień świąt :lol:

Dominika miała 4 miesiące, teraz ma 6 :lol:

Też jest pyza :lol:

Miałam na swoim forum zdjęcia, ale wykasowałam :roll:

Wkleję jedno, chyba ze stycznia :lol:

http://images50.fotosik.pl/64/9017c762feb984bdm.jpg

Jak szukaliśmy działki, to Twoje rejony braliśmy pod uwagęm bo mieszkaliśmy w Ursusie, ale los nas zesłał na drugą stronę Wawy. Chociaż w Ursusie nadal często bywam z racji teściowej i koleżanek :lol:

Pozdrawiam

U nas chrzciny były w pierwszy dzień świąt

Dominika miała 4 miesiące, teraz ma 6

Też jest pyza

Miałam na swoim forum zdjęcia, ale wykasowałam

Wkleję jedno, chyba ze stycznia

Jak szukaliśmy działki, to Twoje rejony braliśmy pod uwagęm bo mieszkaliśmy w Ursusie, ale los nas zesłał na drugą stronę Wawy. Chociaż w Ursusie nadal często bywam z racji teściowej i koleżanek

Pozdrawiam

No wiesz tak daleko się wyprowadzić :wink:

moja Zu skończyła w sobotę 9 miesięcy, a Twoja Dominiczka rzeczywiście też pyzunia :D

buziaki:D :D

witam, ale Wy macie piękne te Pociechy..... jak ja lubie takie właśnie małe bobaski

Witaj Nituś

tak, tak dopóki są małe, to są takie słodkie a potem ........wrrrrr, mój starszak to już chyba jakieś przyspieszone dojrzewanie przechodzi bo pyskaty się zrobił nieziemsko :evil:

Sobie przyszłam.

I od razu mam pytanie o te piękne obrazy.

Witaj Edmarku

a to strona tej artystki

http://www.baumgartner.pl/pl/kontakt.html

z tego co wiem, to w tej chwili nic do sprzedania nie ma, ale jak tylko znowu cuś namaluje to dam znać, ceny jej obrazów dochodziły na aukcjach do ok. 2 tysi

pasie!

Chciałam powiedzieć, że cudnie się czyta Twój dziennik :D Tyle w Tobie energii "budowlanej", że aż miło się tym zarażać, kiedy moja czasami już gdzieś umyka... :roll: Życzę Ci, aby wszystkie papierkowe sprawki poszły gładko i już nie mogę sie doczekać Waszego domku!!!! :D Już widzę, ile serca w niego wkładasz... :wink:

Gratuluję ślicznej córci i przystojniachy - syna :wink:

Przyznaję bez bicia - będę ten wątek podglądać :wink:

pasie!

Chciałam powiedzieć, że cudnie się czyta Twój dziennik Tyle w Tobie energii "budowlanej", że aż miło się tym zarażać, kiedy moja czasami już gdzieś umyka... Życzę Ci, aby wszystkie papierkowe sprawki poszły gładko i już nie mogę sie doczekać Waszego domku!!!! Już widzę, ile serca w niego wkładasz...

Gratuluję ślicznej córci i przystojniachy - syna

Przyznaję bez bicia - będę ten wątek podglądać

Witam :D Dziękuję :D

i oczywiście zaglądaj, zaglądaj :p :p :p

witam, ale Wy macie piękne te Pociechy..... jak ja lubie takie właśnie małe bobaski

Witaj Nituś

tak, tak dopóki są małe, to są takie słodkie a potem ........wrrrrr, mój starszak to już chyba jakieś przyspieszone dojrzewanie przechodzi bo pyskaty się zrobił nieziemsko :evil:

oj Ty mnie tego tłumaczyć nie musisz... u nas o ile starsze dziedcko jest raczej spokojnego usposobienia i o tyle młodsze dokazuje za nich obu... :o

patrzyłam na te obrazy - piękne... naprawde piękne... i wcale nie dziwota, że pooooszłyyyyy :wink: :wink:

.... i dzień dobry :lol:

Tysz mówię Dzień Dobry :lol: :lol: :lol:

i jeszcze raz zdrówka życzę dla Córci :lol:

Moja starsza też powoli zaczyna różki pokazywać, ale jeszcze kłóci się w niej chęć bycia dużą (dorosłą) dziewczyną a małą dzidzią, która się do mamusi przytula i nie chce sama spać w swoim pokoju :roll:

Mam nadzieję jako mama, że jednak zostanie jeszcze trochę małą dziewczynką, ale śpiącą w swoim łóżku :lol: :wink: :lol:

Cześć Dziewczynki :p

co najgorsze, że mój starszak to ma mój charakter, wypisz wymaluj ja w dzieciństwie, ostatnio to już tak daje mi popalić, że jak sobie wyobraziłam, że ja też byłam taka kłótliwa to aż zaczęłam współczuć moim rodzicom :oops: :oops:

a z tym spaniem to u Nas podobnie, najlepiej to z tatusiem w dużym pokoju, no i mąz czasem się zgadza :roll: chyba chce mu wynagrodzić, to że w sumie mało czasu z nim spędza :)

Ja mam już w domu nastolatki i powiem szczerze, że o niebo bardziej lubię ten okres, niż sprzed 10 lat.

wiesz Edyś ja chyba też na to czekam, bo ja jakiegoś buntu nastolatek nie przechodziłam, a wręcz stałam się o niebo spokojniejsza, a skoro Kacper ma mój charakterek to może i on złagodnieje :lol: a zresztą to my sami go rozpuściliśmy, przez 8 lat był jedynakiem i każdy był tylko do jego dyspozycji a teraz musi się nami podzielić z Zu :roll: :roll: