Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam nadzieję, że masaż był skuteczny :) a masażysta ... :wink:

Patrzyłam w Twoim dzienniku na okna w sypialni - według mnie dwa zestawione ze sobą wystarczą - weź pod uwagę dwa fakty, ze po pierwsze w sypialni nie spędzasz całego dnia i trafiasz tam zwykle na koniec dnia. A po drugie taki pokój moze być trudno dogrzać ze względu na jego matraz vs wielkość okien...choć z trzeciej strony to widzieć gwiazdy nad głową w bezchmurną noc ......

............ sezon grillowy uważam za otwarty............

małża urodziny się odbyły, trochę trunków poszło :roll: :lol: a starszak i inne potwory ognisko na działce rozpalili, i oczywiście nikt nie miał aparatu :roll:

:roll: :roll: :roll:

Znaczy małż baran jest :D . To my małżowi jako też barany wszystkiego naj życzymy :D . A my sezon grilowy otworzymy po wylewce :D

choć z trzeciej strony to widzieć gwiazdy nad głową w bezchmurną noc ......

Dzień dobry 8)

Nie chciałbym tu wyjść na malkontenta . Ale po pierwsze , te okna , musiałyby być centralnie nad łóżkiem . Po drugie oprócz bezchmurnych nocy , zdarzają się u nas, takie zjawiska atmosferyczne jak - deszcz, grad , śnieg - no ale od tego są rolety .

berek :D

znów mamy piękny dzień :p

Barranki małż dziękuje za życzonka

okna w sypialni będą dwa i chyba łóżko pod nimi nie stanie :roll: ja bym chyba nie umiała spać pod oknem

Kamila masaż boolesny i niestety z masażystką :(

Mysia zobaczysz jak szybko zleci :D

Nelli dziękuję, słodziutkie :D

się pochwalę ............. Zu sama wstała na nogi :D :D :D

a jeszcze dziś mówiłam, że to chyba prędko się nie wydarzy :lol:

GRATULACJE !!!! :D

dzięki za miłe spotkanie dzisiaj po południu :D

No i wszystkiego najlepszego dla męża z okazji urodzin :D :D :D Moja starsza córka też baran :lol: