Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry dobry :D Kobitki :D

małż właśnie wpadł do domu i tylko w głowę się popukał :roll: widząc mnie od rana przy kompie, a najgorzej że do końca tygodnia będzie w domu :roll:

Witam się i co będzie się tak pukał do końca tygodnia :roll: :wink: to sobie jakąś dziurę wystuka :roll: 8) :wink:

Gość justyna_m
dobry dobry :D Kobitki :D

małż właśnie wpadł do domu i tylko w głowę się popukał :roll: widząc mnie od rana przy kompie, a najgorzej że do końca tygodnia będzie w domu :roll:

Witam się i co będzie się tak pukał do końca tygodnia :roll: :wink: to sobie jakąś dziurę wystuka :roll: 8) :wink:

mój też ciągle mi gada, że tylko z Wami siedzę i gadam :roll:

Wreszcie jestem :p

małż spacyfikowany :D śpi już :o :wink: dzieciaki też i ja za chwilę też padnę :)

ale dziś poszalałam, wykorzystałam że małż w domu i pół dnia spędziłam w gabinecie odnowy, kosmetyczka, masaż i od razu mi lepiej, a jutro jeszcze planuję na zakupy sama pojechać :D :D :D

zadam wam pytanie za 100 punktów co kupić starszakowi do ubrania na komunię - ma taką długą albę i mam warianty albo cały garnitur, którego już więcej nie założy albo tylko spodnie i może kamizelkę no i jaki kolor garnituru i butów :roll: :o kurna nie mogę się zdecydować, jedno co wiem to na pewno nie chcę nic czarnego ani butów ani garnituru :roll: