Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale ją jestem notorycznie niewyspany. Przydałaby się jakąś drzemka po obiedzie . Ale małza nie da , niedobra ! :(

Ale przynajmniej wiesz Fenix, co to znaczy popołudnie :D . Dla mnie popołudnie zaczyna się wieczorem, choć akurat jako sowie to przeszkadza mało. Ale przeciętne godziny pracy 10-20 albo 12-20 nie pozostawiają wiele manewru za dnia :cry:

Ale o piątej wstać to potrafię raz na miesiąc. To dla zdrowia groźne :wink:

Dzień Dobry

Pasie mój też gada, że tylko siedzę przed kompem ale jak czegoś nie wie w sprawach budowlanych to zaraz mi mówi - poczytaj, popytaj..."co te Twoje Laski na to" itp :wink:

mój też tak mówi :lol: :lol: :lol:

zawsze jest, dowiedz się tego, dowiedz się tamtego :lol: :lol: , a potem ma pretensje, że za długo siedzę na FM :evil: :lol:

zawsze jest, dowiedz się tego, dowiedz się tamtego :lol: :lol: , a potem ma pretensje, że za długo siedzę na FM :evil: :lol:

Tiaa a przyznejta sie , ile czasu wam zajmuje te dowiedzenie/sprawdzanie i jak to sie ma do sumarycznego czasu spędzonego na FM :D

no jak to ile = relatywnie do otrzymania potrzebnych informacji :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

nigdy więcej niz tyle co wymaga tego pytanie :roll: :roll: :roll:

a że kobiety gadatliwe są to wątek zawsze się mocno rozwija i inne przydatne informacje wychodzą :lol: :lol: :lol: :lol:

Gość justyna_m

Tiaa a przyznejta sie , ile czasu wam zajmuje te dowiedzenie/sprawdzanie i jak to sie ma do sumarycznego czasu spędzonego na FM :D

no jak to ile = relatywnie do otrzymania potrzebnych informacji :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

nigdy więcej niz tyle co wymaga tego pytanie :roll: :roll: :roll:

a że kobiety gadatliwe są to wątek zawsze się mocno rozwija i inne przydatne informacje wychodzą :lol: :lol: :lol: :lol:

nic dodać nic ująć!!! :lol: :lol: :lol:

Dzień dobry!

Ja jeszcze na temat stroju dla Twojego syna na Komunię.

U nas większość mam zakłada koszulę plus muszkę.

gdybym to ja miała syna to pewnie bym wszystkie dodatki kupiła w kolorze kawy z mlekiem. Jakoś czarny mi też nie leży. Buty może jakieś zamszowe? Z kamizelką też nie jest zły pomysł. Będzie się ładnie prezentował jak zdejmie swój strój.

A może jakiś musznik a nie tradycyjna muszka?

http://www.dewocjonalia.krespol.pl/img/zdjecia/muszki/7.2.3duze.jpg

Zobacz, tu są zestawy razem z kamizelką:

http://www.dewocjonalia.krespol.pl/img/zdjecia/bielizna/chlopieca/7.5.9._29KMZ.jpg

Ten popielaty mi się podoba.

Berek :p

jestem chwilowo ..................................bo jeszcze solarium dziś muszę zaliczyć :roll: jutro na wesele się wybieramy :lol:

Lidziu kurcze ale ten czas leci, ale najgorzej boje się że coś nie wypali :(

Beta fajne rzeczy mi wrzuciłaś :D dla mnie czarny to też porażka :)

wczoraj byłam z Zuliną u alergologa bo wysypka zmieniła się w suche placki na całym ciele i ...............................to ewidentnie wysypka kontaktowa, płyn do płukania zmieniliśmy ale to chyba oilatum w którym ją kąpie, więc wracam do balneum :D

i wczoraj jeszcze imieniny zaliczyliśmy i u Jerzego i u Wojciecha :lol: :lol: :lol:

a dziś paszporty załatwialiśmy :) za 30 dni odbiór :lol: :lol: :lol:

wieczorkiem jeszcze zajrzę, jak nie padnę :wink: :D

Gość justyna_m
Pasie ja też od małego mam taką alergię na detergenty i wszystko piorę w proszkach dla niemowląt. A jak już mam takie placki suche to pomaga taka maść Lipobase od wielu lat stosuję - jest rewelacyjna!!!