Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ooooo znam to... jak moje dziecięcia były na etapie raczkowania to wszystko, ale to absolutnie wsyztsko musiało być dla nich do wglądu. Z aparatem włącznie.

A kuchnią się na razie nie przejmuj, półwysep to tez fajny pomysł. Trzeba go tylko ciekawie zrobić.... a moja kuchnia ma niemal idealnie 4x4 i z wyspą było krucho :roll:

oj kochana to nie dobrze żeś zasmarkana !!!

kuruj się szybciutko!!!

A co do Zu to już sobie wyobrażam ten cudny widoczek i jej dwa zębuśki w uśmiechu na twarzyczce

dzięki Zuz@nko, kuruje się jak mogę bo katar mam jak stopięćdziesiąt :( starszak zawsze coś przyniesie a ja wszystko łapię :evil:

oj kochana to nie dobrze żeś zasmarkana !!!

kuruj się szybciutko!!!

A co do Zu to już sobie wyobrażam ten cudny widoczek i jej dwa zębuśki w uśmiechu na twarzyczce

dzięki Zuz@nko, kuruje się jak mogę bo katar mam jak stopięćdziesiąt :( starszak zawsze coś przyniesie a ja wszystko łapię :evil:

wyjście jest jedno -

nie posyłać starszaka do szkoły :)

Gość justyna_m
mój małż też mówi jak już dom będzie stał to dopiero zobaczymy co i jak :roll:

i ma rację!!! teraz oglądaj co się Tobie podoba, jaki chcesz styl itp. później łatwiej będzie wybrać i już będziesz wiedziala mniej więcej co chcesz :wink:

siemanko widzie ze sie rozpiasaliscie hehe moja budowa stoi dalej skrzynki sa na dzalce ale niejestem podlaczany do elektrowni oni maj na to czas do 14 dni wiec pewnie podlacza sie 13 dnia jak znam zycie tak bedzie wszystko z tym dalej zwiazane sie przesowa facet od alarmu juz sie piekli ze chcial by juz zakladac a pradu niema tynkow niemoge robic bo niema okien i kabli i cala reszta stoi bez okien niema co mazyc o hydraulice i lipa a do tego jescze zima nieodpuszczanormalnie sie idzie pochastac zycze wam mniej klopotow z budoweaniem waszych domow

co do kuchni w tym projekcie ja zrobilem tak ze wsunolem sciane 0 40 cm do tego pokoju za kuchnia tam bedzie zabudowa od podlogi do sufitu ten pokoj bedzie przeznaczony tylko dla gosci wiec niemusi byc zawielki planuje zrobic tylko w kuchni safki stojace i ta zabudowe w kturej beda ruzne sprzety hmmm nad wyspa sie zastanawialem ale raczej nie ewantualnie przy koncu kuchni barek z 2 .moze 4 chokerami zeby mozan bylo scjesc na szybkiego cos ale to taki drobny pomysl i piasany palcem po wodzie albo sniegu zobaczymy

co do scianki miedzy kuchnia a pokojem zostala niepstawiona wcale a zako ta z kominem jest dluzsza i ma zdaje sie 3.5 metra ciezko wylumaczyc moze jak kto s bedzie chcial to posle zdjecia z budowy

PostWysłany: Pią, 20 Luty 2009 18:05 Temat postu:

Będę mieć namiary na górali co w Michałkach już 6 domów budowali.

Podobno są super ale budują tylko SS,

Jak chcesz pokarzę ci dom który ostatnio stawiali....

chcem, chcem :D :D :D

na p.w wysyłam namiary na tarnowskich górali, ja dziś ogladałam ich budowę -

OK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochana szczęściaro opij wasze szczęście tak obficie - jak pić to pić

http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/027.gif

cieszę się razem z wami

http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify34/025.gif

Hej mam pytanie dlaczego nie chcesz parapetu z blatem? Ja w kuchni mam okno 150x120 na wysokości 90cm, jak zresztą wszystkie w domu (wiem, że wysoko ale co zrobić) i specjalnie chcę dać szafki kuchenne o takiej wysokości, by połączyć je z parapetem.

Dlaczego wolisz wyżej? Jestem bardzo ciekawa.

Co do łazienki to hmm chyba lepiej, żeby okno było wyżej, przynajmniej dla mnie. Wiadomo można dać matową szybę ale i tak dziwnie bym się czuła kąpiąc się w takiej łazience. 140cm to jeszcze nie jest tak wysoko :)