Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

nio jak Celin Dion ale ladniejsza

:oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink:

od razu mi humor się poprawił :D :D :D na chwilkę :(

bo problem z psinką mamy......................... trzeba ją zabrać 6 czerwca a my 11-go musimy jechać na tydzień za kilka granic i psinki nie możemy wziąć ze sobą bo za malutka i ........................NIE MAM JEJ Z KIM ZOSTAWIĆ BUUUUUUU :(

nie mogą ci jej przetrzymać troszkę?

jak bedziesz miala big kłopot z tym to mogę ją przechować do 18 czerwca :D

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znaczy co....trza na Ciebie czekac z udźcem z mamuta bo inaczej maczugą bez łeb? :lol: :lol:

Dobroszko, ty to wiesz jak człowiekowi humor poprawić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Już sobie wyobraziłam jakąś laskę czekającą na Ducha z takim wielkim udźcem w ręce, a we włosach wplecione miałaby dwie mniejsze kostki :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/e050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/h050.gif

http://www.cosgan.de/images/midi/boese/u010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/boese/s020.gif

http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/e060.gif

http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/e050.gif

:lol: :lol: :lol:

nio jak Celin Dion ale ladniejsza

:oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink:

od razu mi humor się poprawił :D :D :D na chwilkę :(

bo problem z psinką mamy......................... trzeba ją zabrać 6 czerwca a my 11-go musimy jechać na tydzień za kilka granic i psinki nie możemy wziąć ze sobą bo za malutka i ........................NIE MAM JEJ Z KIM ZOSTAWIĆ BUUUUUUU :(

Ja bym ją chętnie wzieła, ale przy jednej ledwo mi sił starcza :roll: :roll: :roll:

Nie wiedziałam, że takie małe psinki, to sikają 20 razy na dzień :o z czego 10 razy w domu :evil: :evil: :evil:

Trzymam kciuki żebyście coś wykombinowali :p

Czesc Pasiulka. ze szczeniakami tak to juz jest, a labradory to piękne, choc dziwaczne stworzenia, z którymi to różnie bywa i dojrzewają psychicznie dość poźno. Najpierw długo jest z nich takie małe-duże gooopie cielątko. Oczywiście to ogólnie, nie koniecznie musi dotyczyc konkretnego przypadku. Miłego dnia

Jestem :D

dopiero teraz mam chwilkę, bo dziś dzień z serii na wariackich papierach...........

a rano spotkaliśmy się ze Starym, stwierdzam, że fachowiec z niego suuper :D

następstwem czego wylądowaliśmy na budowie i wprowadzaliśmy poprawki okienne :roll: tam też spotkaliśmy się z naszym gadułą M. i jeszcze byliśmy obgadać wycenę dachu a w międzyczasie wyskoczyliśmy na zakupy, po Kacpra do szkoły, zjedliśmy śniadanie u teściów a obiad u moich rodziców :D :D :D :D

na jutro szykuje się podobnie :roll: :wink: :p

Zuza może to taka trzydniówka - moja córa właśnie to kończy.

Wymioty , ból brzuszka i gorączka ( w porywach do 40 stopni :o )

Dzis trzeci dzień i mała zmordowana , ale jest poprawa :)

a 5 latka moze miec trzydniowke ?? czy to tylko mniejsze dzieci miewają ??

bo ja to pamietam takie trzydniowki u maluszków: goraczka przez 2 dni a trzeciego wyspypka

a tu jakies nowe wirusy trzydniowe sie pojawiaja - biedne te nasze dzieciaczki :( :( :( :(

jak bedzie goraczkowac jutro to do lekarza pojde bo nie lubie tempertaury u dzieci a jeszcze jak u twojej corci 40 stopni to mnie taka temp u dziecka zwala z nog ze stresu :(

bo ja to pamietam takie trzydniowki u maluszków: goraczka przez 2 dni a trzeciego wyspypka

a tu jakies nowe wirusy trzydniowe sie pojawiaja - biedne te nasze dzieciaczki :( :( :( :(

jak bedzie goraczkowac jutro to do lekarza pojde bo nie lubie tempertaury u dzieci a jeszcze jak u twojej corci 40 stopni to mnie taka temp u dziecka zwala z nog ze stresu :(

wydaje mi się, że 5 latka może mieć trzydniówkę

wydaje mi się, że 5 latka może mieć trzydniówkę

właśnie się skarży że ja ucho boli :( :( :(

słuchajcie, ona się bawiła ostatnio z dzieckiem które miało zapalenie ucha, czy to jest zaraźliwe ??????????????????? tzn czy może się przenieść na inne dziecko ??????????????? można się zarazić ?????????????????/