iva_marti 06.11.2008 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 kolor HEBAN!!! Heban jest prawie czarny,w świetle trochę jaśniejszy.Ja pytałam w hurtowni o drewnochrony do podbitek i Pan mówił ,że on w graficie nigdy nie widział. Mieli u siebie kilka firm i takiego koloru nie były. Kolorystyka tylko taka jak naturalne drzewa: machoń,tik,orzech,kasztan i inne tego typu. Zresztą wybór niewielki i w każdej firmie to samo.Myślę ,że w swietle będzie widać delikatnie słoje, na testerach w sklepie było widać.Jak wiozłam na budowę farbę to tuż obok nas własnie budują dom i zauważyłam ,ze tam też jest grafitowy dach i podbitka w kolorze heban. Fajno to wyglądało. Dach nawet miał podobny kształt do mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/111329-jaki-kolor-podbitki-pilne/page/2/#findComment-2793534 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts