magangs 06.11.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Poniżej przykład drzewka na podkładce z mojego ogrodu. Widać, że proste to ono nie jest. Czy można liczyć, że w miarę wzrostu się wyprostuje i wypionuje? http://images36.fotosik.pl/27/07fe9aa1168e2506.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margarytka 06.11.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wydaje mi się ,że palik powinien być wbity po przeciwnej stronie niż jest obecnie inaczej drzewko nie będzie miało szansy wyprostować się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.11.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A proste to lepiej owocuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_kasia 06.11.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ja nieśmiało wspomnę, że specjalnie jedną jabłoń taką krzywą zostawiłam, żeby dzieciom ułatwić włażenie po jabłka I hamaczek czy huśtawkę można łatwiej zawiesić... Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 14.11.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Nie wyprostuje się, jeżeli koniecznie chcesz mieć proste to musisz użyć stabilniejszych podpór i lepiej podwiązać, ale z tym dociąganiem to rozważnie, bo może się ułamać w miejscu szczepienia. Lepiej po trochu i co jakis czas powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 14.11.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Daj mu spokojnie rosnąć Za kilka lat śladu nie będzie. W naturze mało co jest idealnie proste, i dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts