dorkasz1 16.10.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Jest temat Gdzie kupowac, a po moich ostatnich przejsciach stwierdzilam, ze moze przyda sie nowy temat."Drobne niescislosci"dot. transportu od pana Janikowskiego z Eljotu z Olesnicy opisalam w temacie Gdzie kupowac.Tutaj napisze jeszcze o umiejetnosci czytania rysunkow tegoz pana. Udalo mu sie tak policzyc ilosc potrzebnego materialu, ze zostalo mi 11 palet 24cm suporeksu z Milicza. Od miesiaca nie moge sie doprosic zeby to zabrali. Pan nie moze uwierzyc, ze sie pomylil. Wkreca mi, ze nie wybudowalam zgodnie z projektem. Na moja propozycje zeby przyjechal sprawdzic nie znalazl czasu.W koncu laskawie sie zgodzil, ze zabierze, ale to ja musze zaplacic koszty transportu. Biorac pod uwage to, ze jeden kurs kosztowal mnie 450 PLN, to srednio mi sie to oplaca. Uwazajcie na pana Janikowskiego. Bede o tym przypominac rowniez na wiosne, bo jego pomylka kosztuje mnie ponad 2000 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkasz1 16.10.2003 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Za transport zaplace "tylko" 80 zl. Zgodzilam sie, bo biorac pod uwage fakt, ze moge stracic 2000, to wole miec to z glowy. Szkoda tylko, ze musze placic za pomylke kogos, kto nie umie czytac rysunkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts