polanka 16.10.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Czy rzeczywiście jest to absolutna alternatywa? W ofertach reklamowych prawie nic nie ma oprócz tego, że są pewne ograniczenia przy korzystaniu z oczyszczalni.Nie muszę zalewać wszystkiego chlorem, ale ze zmywarki strasznie ciężko mi zrezygnować -czy te środki myjące są takie zabójcze dla bakterii? A może wystarczy częściej je dodawać?Praktycy (i teoretycy) wypowiedzcie się , proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 16.10.2003 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 nie wiem jak inne srodki, ale sa przyjazne bakteriom, np: dish drops czy jakos tak firmy Amway Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 16.10.2003 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Nie mówię ze swojego doświadczenia, bo u mnie będzie kanalizacja, ale moi rodzice przez 5 lat, zanim gmina wybudowała kanalizę, mieli oczyszczalnię. I od początku tez mieli zmywarkę, nie kupowali do niej żadnych specjalnych środków. Nigdy nie słyszałam o jakimkolwiek problemie z tym związanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.10.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 ... moi rodzice przez 5 lat, zanim gmina wybudowała kanalizę, mieli oczyszczalnię. ...... Jolan. Zapytam z ciekawości. Dlaczego Twoi rodzice zrezygnowali z własnej oczyszczalni i podpieli się do kanalizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 17.10.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 W Leroy można kupić specjalne płyny do mycia tego i owego "przyjazne dla bakterii" po prostu, trzeba unikać tych super dezynfekcyjnych płynów co to "zabijają wszystkie bakterie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts