maysee 06.11.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Witam wszystkich forumowiczow. Jak w temacie, jestem ciekaw opinii tych co zdecydowali sie na takie rozwiazanie. Ja w tym roku rozpoczalem budowe i tak jak chcialem mam w projekcie "dwupietrowy" pokoj dzienny zakonczony spadzistym dachem z oknem. Mam nadzieje, ze efekt bedzie "murowany". Takze jakby ktos mial jakies przestrogi rady i uwagi to caly zamieniam sie w sluch a nawet we wzrok. Pozdrawiam. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 wrzuć w wyszukiwarkę. Było kilka razy ( może "antresola") Ja tez tak mam i mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.11.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 http://forum.muratordom.pl/pustka-nad-salonem-za-i-przeciw,t137945.htm?highlight=pustka%20nad Tam było na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 18.11.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witam wszystkich forumowiczow. Jak w temacie, jestem ciekaw opinii tych co zdecydowali sie na takie rozwiazanie. Ja w tym roku rozpoczalem budowe i tak jak chcialem mam w projekcie "dwupietrowy" pokoj dzienny zakonczony spadzistym dachem z oknem. Mam nadzieje, ze efekt bedzie "murowany". Takze jakby ktos mial jakies przestrogi rady i uwagi to caly zamieniam sie w sluch a nawet we wzrok. Pozdrawiam. M. Taka antresola bardzo mi się podoba, daje fajną przestrzeń, ale ogrzać to drożej, wymalować nieco trudniej, jak są jakieś wysoko umieszczone okna to domyć je trudniej. Wszak ładne to jest. Sam nie mam czegoś takiego, bo wygrała pragmatyczna ekonomia nad estetyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts